En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Se paneldebatten her

Se paneldebatten her

Skrevet av: Karl Anders Ellingsen
24.06.2016
Nå kan du se paneldebatten på nett.
Se paneldebatten her

Fredag morgen var det en panelsamtale på årskonferansen. Deltakere var tilsynsmann Steinar Hjerpseth, daglig leder ved hovedkontoret Johanna Lundereng, landslegleder Per-Endre Bjørnevik, MBU-leder Audun Westad, tilsynsmann Øyvind Helliesen, biskop Christian Alsted, leder av kvinneforbundet Tove Synnøve Tveit, tilsynsmann Svein Veland og jornalist og ordstyrer Bjørn Olav Hammerstad.

Utgangspunktet for samtalene var rapportene fra tilsynet og landslegleder. Hvordan ser vi kirkens nåtid og fremtid?

Videoen starter noen minutter inn, etter at første spørsmål er stilt.

Se videoen HER.

NYESTE ARTIKLER
Lignende artikler
Vi minner om at det må nomineres til viktige verv i årskonferansen. Få oversikten her. Les mer
Strategidag
2020-01-31

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no