En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Spesielt HIV/AIDS-samarbeid

Spesielt HIV/AIDS-samarbeid

16.05.2007
Som resultat av mange måneders samarbeid og planlegging mellom det Indiske Bibelselskapet og HIV/AIDS programmet den Indiske Metodistkirken driver i Mursan, Uttar Pradesh, er nå 3000 CD'er og 3000 kassetter klare til bruk i det forebyggende HIV-arbeidet i Uttar Pradesh.

Spesielt HIV/AIDS-samarbeid

3000 CD'er og 3000 kassetter ankommer Mursan og vår medarbeider Reidun Refsdal tar med glede imot resultatet. Til høyre er Mr. P.P. Lall (administrator i Mursan)Dette spesielle samarbeidet kom i gang da Det Indiske Bibelselskapet for en tid tilbake ble oppmerksomme på HIV/AIDS-arbeidet Metodistkirken i India driver i staten Uttar Pradesh - Hathras, Aligarh and Mathura HIV/AIDS Project. Prosjektet ledes av vår norske medarbeider Reidun Refsdal.

Bibelselskapet fant samarbeidspartner
Representanter fra Bibelselskapet dro sist høst dro på besøk til Mursan for å se hvordan arbeidet fungerte. De ble veldig imponert over måten arbeidet gjøres på og over de gruppene som prosjektet kommer i kontakt med; landsbyer, skoler, motell hvor lastebilsjåfører overnatter og flere fabrikker/industribedrifter.

Bibelselskapet hadde lenge ønsket å gjøre noe spesielt og være aktive i forebygging av HIV, og de ville helst samarbeide med andre organisasjoner om dette, og da fortrinnsvis en kristen.


Les hele artikkelen og se flere bilder hos misjonsselskapet.

NYESTE ARTIKLER
Mens vi nærmer oss den ekstraordinære generalkonferansen i februar 2019, sier biskop Christian Alsted at veien frem som en samlet kirke er å forbli i dialog med hverandre. Les mer
Her er programmet. Les mer
Sommerens høydepunkt venter på deg Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Postadresse: Postboks 2744 St. Hanshaugen, 0131 OSLO

Kontoradresse: Akersbakken 37, 0172 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone