En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Nyansatt "ildsjel"

Nyansatt "ildsjel"

10.07.2007
Det er mange som har lagt merke til at Metodistkirken har avertert etter en "ildsjel" som skal arbeide for Diakoni- og evangeliseringsrådet (DER). Rett før sommerferien ble det klart at ildsjelen var ansatt.


Det er Vigdis-Merete Rønning som er ansatt i stilNyansatt "ildsjel"lingen. Vigdis-Merete er bosatt på Hønefoss og vil ha sin kontorplass på Hovedkontoret i Oslo.
Vigdis-Merete er 53 år og jobber nå 60% i Norges kristne råd, med ansvar for Global Info. Hun er utdannet adjunkt med "4 opprykk" i Migrasjonspedagogikk, Kristendomskunnskap 2, Islam og kristen-muslimsk dialog, KRL – Bibel og tradisjon.
Hun vil starte i 40% fra 1. september og øker til full stilling når oppsigelsestiden ved hennes nåværende arbeidsplass er ferdig.

Til Brobyggeren sier Vigdis-Merete at hun gleder seg til å ta fatt på jobben. Hun håper, tror og ber om at hun er rett person på rett sted.

Om sin nye jobb sier hun:
- Jeg håper folk tar kontakt, om de har ideer, tanker og visjoner på hva vi i DER og som Hovedkontor kan være med å gjøre for sammen å bygge våre menigheter, slik at vi som allerede er der blir enda mer brennende og levende kristne, og igjen får andre med. Vi vet alle at det er en åndelig søken og kanskje forvirring blant mennesker i dag, og da er det viktig at vi som kirke er på banen og møter folk der folk er.
Som kirke har vi mye å være stolt av, og jeg tror vi kanskje skal kikke enda mer på vår wesleyanske arv!

Samtidig som jeg gleder meg til å ta fatt på jobben i metodistkirken, er det med takknemlighet og kanskje litt blandede følelser jeg forlater Global Info og Norges Kristne Råd. Jeg har læret enormt mye i Global Info, og har hatt to supre sjefer, først Dag Nygård i Norges Frikirkeråd, deretter Ørnulf Steen i Norges Kristne Råd.
 
Å få være med på fusjonene av disse to rådene, og bli kjent med mennesker fra så forskjellige kirkesamfunn som NKR representerer, er en velsignelse! Gjennom NKR har jeg også fått knyttet verdifulle kontakter med mange flotte, ressurssterke mennesker, som jeg håper vi som metodistkirke kan ha et ytterligere samarbeide med i framtiden.

Vi gleder oss til å bli kjent med Vigdis-Merete Rønning som "ildsjel" for DER.


NYESTE ARTIKLER
Nyttårshilsen 2019
2018-12-31
Hovedstyre- og landslekleder Audun Westad har en nyttårshilsen til alle metodister i Norge. Les mer
Et barn er født
2018-12-23
Juleandakt 2018 av prest Jorunn Wendel. Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Postadresse: Postboks 2744 St. Hanshaugen, 0131 OSLO

Kontoradresse: Akersbakken 37, 0172 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone