En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Skolene er stengt på Mutambara

Skolene er stengt på Mutambara

18.06.2008
Vi har fått en ny melding fra Zimbabwe. Nå er skolene på misjonsstasjonen stengt.
Skolene er stengt på MutambaraEn liten del av skolekomplekset på Mutambara. Her er det til vanlig et yrende liv med elever og lærere. Nå er skolene stengt.Det er ikke positive nyheter fra Zimbabwe om dSkolene er stengt på Mutambaraagen. Nå er skolene på Mutambara stengt. Mandag 16. juni ble rektorene og noen av lærerne banket opp av Mugabes tilhengere.

Skolen og lærerne har vært i soldatene og militsens søkelys etter valget der opposisjonen fikk flest stemmer. Alle som var involvert i opptellingen av stemmer ble arrestert, så løslatt og må møte i retten igjen senere. De er tiltalt for å ha forfalsket resultatet.

Regimet ser ut til å være villig til å gjøre hva som helst for å tvinge frem det valgresultatet de vil ha. De har også gitt opp å forsøke å skjule de massive overgrepene mot sin egen befolkning.
I meldingen fra Zimbabwe uttrykkes frustrasjonen med et svært forsiktig uttrykk: "The situation is not pleasing" ("situasjonen er ikke tilfredsstillende"). Det er den i sannhet ikke.

NYESTE ARTIKLER
Mens vi nærmer oss den ekstraordinære generalkonferansen i februar 2019, sier biskop Christian Alsted at veien frem som en samlet kirke er å forbli i dialog med hverandre. Les mer
Her er programmet. Les mer
Sommerens høydepunkt venter på deg Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Postadresse: Postboks 2744 St. Hanshaugen, 0131 OSLO

Kontoradresse: Akersbakken 37, 0172 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone