En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Strålende Sangfest i Flekkefjord

Strålende Sangfest i Flekkefjord

17.03.2009
Denne helgen var det Sangfest i Flekkefjord med stort oppmøte til konsertene og god deltakelse av korglade mennesker.
Strålende Sangfest i Flekkefjord


Tore W. Aas dirigerte koret under Sangfesten i Flekkefjord. – De sytti korsangerne her fra distriktet er utrolig disiplinerte og flinke til å synge. Jeg er overrasket over at det er så mange bra stemmer og jeg gleder meg til kveldens konsert sammen med koret og musikerne, sa Aas til Avisen Agder søndag. (Foto: Svein Løvland/Avisen Agder)


Med over 70 sangere ble det en intensiv og spennende Sangfest i Flekkefjord helgen 13. til 15. mars. Metodistkirken i Flekkefjord hadde klart å samle noen svært dyktige og kjente ledere og solister. I front stod Tore W. Aas som er kjent som diStrålende Sangfest i Flekkefjordrigenten til Oslo Gospel Choir. Med seg hadde han Garness (som består av tvillingene Ingelin Reigstad Norheim og Hildegunn Garnes Reigstad), sangeren Hans Espen Gihle og Torjus Vierli som er pianist i Oslo Gospel Choir. Saksofonisten Frøydis Grorud (kjent fra Beat for Beat på NRK) spilte også på konserten. Grorud hadde også en egen releasekonsert i Metodistkirken lørdag kveld.

Søndag formiddag var det felles gudstjeneste for Den norske kirke og Metodistkirken. Her sang festkoret og lovsangsgruppen fra Metodistkirken for en fullsatt kirke.

Reaksjonene på helgen tyder på at det ble nok en Sangfest som frister til gjentakelse. For de som bor i Østfold blir det en mulighet til å være med på Sangfesten allerede 17. til 19. april. Da er det Petrikirken på Kjølberg som inviterer til fest. Noter deg helgen og følg med her for mer informasjon.


Les mer om gudstjenesten her.

Les mer om Sangfesten her.

Les mer om releasekonserten her.
Strålende Sangfest i Flekkefjord
Saksofonisten Frøydis Grorud markerte salgsstart på sin nye CD med en konsert i Metodistkirken lørdag kveld. Det ble en stemningsfull og musikalsk aften. Faksimile fra Avisen Agder.
NYESTE ARTIKLER
Nyttårshilsen 2019
2018-12-31
Hovedstyre- og landslekleder Audun Westad har en nyttårshilsen til alle metodister i Norge. Les mer
Et barn er født
2018-12-23
Juleandakt 2018 av prest Jorunn Wendel. Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Postadresse: Postboks 2744 St. Hanshaugen, 0131 OSLO

Kontoradresse: Akersbakken 37, 0172 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone