En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Besøk fra Angola og Liberia ankommet

Besøk fra Angola og Liberia ankommet

16.09.2009
Tirsdag ankom åtte gjester fra Metodistkirkene i Angola og Liberia. Torsdag er det klart for den store misjonsfesten i Centralkirken i Oslo. Her vil det komme misjonsvenner fra hele landet.
Besøk fra Angola og Liberia ankommet


På Metodistkirkens Hovedkontor var det samtaler og forberedelser til torsdagens seminar og misjonsfesten.
Åtte gjester fra Metodistkirken i Angola og Liberia har innledet et ukesbesøk her i landet. Det er biskop Gaspar Domingos fra Angola, Emma Okai fra Liberia, Jonathan Theoway fra Liberia, Rita Curimenha fra Angola, Joao M. da Graca fra Angola, biskop John Innis fra Liberia, Jonathan Kaipay fra Liberia og Frank Cassule fra Angola.

Tett program
I løpet av besøket ønsker de å bli bedre kjent med norske metodister og misjonsvenner. Det vil bli holdt planleggingsmøter med misjonsselskapet. Det skal være møter med Misjonsalliansen, Norges Kristne Råd og Bistandsnemnda. I tillegg vil de besøke menighetene våre i Stavanger, Sandnes, Moss, Horten, Tistedal i tillegg til Oslo Central.

Seminar
Torsdag 17. september blir en viktig dag. Da er det først et seminar om samarbeidsprosjektene PRODESSA i Angola og COMDEVPRO i Liberia for bistandsmiljøet i Norge. Dette er prosjekter som baserer seg blant annet på stor lokal innflytelse og demokratibygging. Resultatene så langt har vakt oppsikt og seminaret vil dele erfaringer og utfordringer fra disse.

Misjonsfest
Torsdag kveld er det duket for årets store samling for misjonsvenner. Da er det misjonsfest i Centralkirken i Oslo kl. 18.00, og alle er invitert.

Følg med!
Du kan lese mer om programmet og festen her.


NYESTE ARTIKLER
Mens vi nærmer oss den ekstraordinære generalkonferansen i februar 2019, sier biskop Christian Alsted at veien frem som en samlet kirke er å forbli i dialog med hverandre. Les mer
Her er programmet. Les mer
Sommerens høydepunkt venter på deg Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Postadresse: Postboks 2744 St. Hanshaugen, 0131 OSLO

Kontoradresse: Akersbakken 37, 0172 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone