En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Metodistkirkens motto vinner pris

Metodistkirkens motto vinner pris

21.10.2009
I USA har Metodistkirkens motto: "Open hearts. Open minds. Open doors. The people of The United Methodist Church" blitt belønnet med en pris i en evaluering av over 1700 organisasjoners motto.
Metodistkirkens motto vinner prisDet er "2009 Getting Attention Nonprofit Tagline Awards" som gjennomførte kåringen hvor over 4800 ga sin stemme til Metodistkirkens motto. Over 1700 ikke-kommersielle organisasjoner deltok med sine motto, og det var medlemmer og ansatte i organisasjonene og andre interesserte som avga stemmer.

Varm, entusiastisk og inkluderende
Metodistkirkens motto deltok i og vant kategorien Religiøs og åndelig utvikling. Metodistkirken ble hyllet for å ha et trefoldig motto som underbygget kirkens oppgave på en varm, entusiastisk og inkluderende måte.

Legemliggjøring
- Vårt motto legemliggjør hvem og hva vi er som metodister, sier pastor Larry Hollon som er leder av United Methodist Communications (UMC). UMC utarbeider og utfører profilarbeid i USA og internasjonalt på vegne av Metodistkirkens 11,5 millioner medlemmer.
- Mottoets innhold blir også godt mottatt av de som leser det, sier Hollon.

Flertallet gjenkjenner
En undersøkelse i 2008 av selskapet Barna Group viste at et flertall av de som ble forevist mottoet mente de kunne gjenkjenne det. Dette oppsiktsvekkende tallet inkluderte 26% som var svært sikker på å gjenkjenne mottoet, 13% som var ganske sikker og 12% som trodde de hadde hørt det før, men som ikke var helt sikker.

Rethink Church
Mottoet har vært i bruk siden 2001, blant annet her på denne nettsiden. I det siste har den fått fornyet oppmerksomhet gjennom aksjonen Rethink Church, den nyeste utviklingen av Metodistkirkens motto og navnet på en verdensvid merkevarekampanje fra Metodistkirken. Sentralt i kampanjen er nettsiden www.10thousanddoors.org. Her finner du all relevant informasjon.
NYESTE ARTIKLER
Mens vi nærmer oss den ekstraordinære generalkonferansen i februar 2019, sier biskop Christian Alsted at veien frem som en samlet kirke er å forbli i dialog med hverandre. Les mer
Her er programmet. Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Postadresse: Postboks 2744 St. Hanshaugen, 0131 OSLO

Kontoradresse: Akersbakken 37, 0172 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone