En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Thanksgiving på ambassaden

Thanksgiving på ambassaden

17.12.2009
Thanksgiving er en viktig amerikansk tradisjon. I år var tilsynsmann Vidar S. Bjerkseth sammen med noen av kirkens ungdommer invitert på ambassaden for å markere dagen.
Thanksgiving på ambassaden
Ambassadør Barry B. White og hans kone Eleanor White hadde bare vært i Norge i 3 uker før dette. Før middagen som naturligvis besto av kalkun, ga ambassadøren en innføring i historien bak Thanksgiving Day. Fra venstre: Vidar S. Bjerkseth, Barry B. og Eleanor White, Marte Odén Halvorsen, Bjørn Neef og Herdis Marie Ruud Hansen.
I forbindelse med årets Thanksgiving Day, inviterte den amerikanske ambassadøren i Norge til ”Interfaith Thanksgiving Dinner” i boligen på Frogner i Oslo. Tilsynsmann Vidar Sten Bjerkseth mottok invitasjonen på vegne av Metodistkirken, og ble bedt om å ha med 3 ungdommer fra kirken. Det gjorde at Herdis Marie Ruud Hansen og Bjørn Neef fra Centralkirken, sammen med Marte Odén Halvorsen som er leder for MBU, fikk bli med på denne spesielle anledningen.

Fra de kristne kirkesamfunn deltok også representanter fra Den norske kirke og Den amerikanske lutherske kirke. Ellers var mange andre trosretninger representert: Muslimer, jøder, hinduer, sikher, buddhister, humanetikere og mormonere. De mange ulike livssynene som var representert, gjorde at det ble mange interessante samtaler rundt bordene.NYESTE ARTIKLER
Nyttårshilsen 2019
2018-12-31
Hovedstyre- og landslekleder Audun Westad har en nyttårshilsen til alle metodister i Norge. Les mer
Et barn er født
2018-12-23
Juleandakt 2018 av prest Jorunn Wendel. Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Postadresse: Postboks 2744 St. Hanshaugen, 0131 OSLO

Kontoradresse: Akersbakken 37, 0172 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone