En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>God stemning på korpsleiren

God stemning på korpsleiren

01.07.2010
På tross av en del regn, melder speidernes hjemmeside om god stemning på årets korpsleir på Øysand i Trøndelag.
God stemning på korpsleirenDet settes opp luftige portaler på speiderleir.                                 Foto: Knut Olav SelandTross noe skiftende vær, så er stemningen på Øysand god. Aktivitetene er varierte og spennende. Beliggenheten nært til sjø og skogområder gir mange muligheter som speiderne har benyttet seg av, melder speidernes egen hjemmeside.

Vi klipper litt mer:
I løpet av lørdag og søndag har leiren tatt form. De første to dagene har gått med til å etablere leiren og flere flotte leirområder har fått sin form. Det er laGod stemning på korpsleirenget portaler, bord og arbeidsbenker, og selvsagt satt opp en rekke telt. Leiren er formet i en halvsirkel rundt et stort sirkustelt. Sirkusteltet rommer leirkontor, Øysandkatedralen, legevakt og kro. Utenfor speidergruppenes områder er det laget til volleyball- og fotballbane. Det syder av speidere over hele området.

Søndagen var aktivtetene igang. Det er stort spenn i tilbudene, bl.a. hestestell, kano/kajakk, batikk, klatring, rakettutskyting og seilbåtkonkurranse. Søndagskvelden var det samling og kveldsgudstjeneste for alle speiderne, hvor også biskop Christian Alsted var med. Etter gudstjenesten var biskopen rundt i leiren og hilste på speiderne. Han tok seg tid til litt leirbålsstemning og kunne avsløre at også han var (les: "er") speider. Og han tok speiderne med på spennende bjørnejakt.


Les mer, blant annet om haiken og filmfestival på www.ms-speider.no


NYESTE ARTIKLER
Nyttårshilsen 2019
2018-12-31
Hovedstyre- og landslekleder Audun Westad har en nyttårshilsen til alle metodister i Norge. Les mer
Et barn er født
2018-12-23
Juleandakt 2018 av prest Jorunn Wendel. Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Postadresse: Postboks 2744 St. Hanshaugen, 0131 OSLO

Kontoradresse: Akersbakken 37, 0172 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone