En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Så er festen endelig i gang!

Så er festen endelig i gang!

23.07.2010
Torsdag samlet over 300 metodister seg på Drottningborg for en helg med inspirasjon og glede.
Så er festen endelig i gang!

Hoppeslottet ble som ventet en øyeblikkelig suksess for barna på Sommerfesten.


Flere telt
Til Brobyggeren sier Audun Westad som er med i arrangørkomiteen at det er over 300 deltakere på festen og på leirene i år. Det er de svært godt fornøyd med. Særlig på campingplassen har det vært en stigning og det synes komiteen er kjempefint.

Unge deltakere
- I år er det mange unge voksne på Sommerfesten og de har vi gitt sitt eget område for fellesskap og hygge. At disse kommer tilbake til Sommerfesten, også etter at de er blitt for gamle til å være med på leir, er veldig bra, sier Audun.
- De ser ut til å trives med det sosiale og åndlige fellesskapet her, og det er jo det vi håper på. Noe jeg liker er det at seminaret med misjonær Reidun Refsdal ser ut til å slå godt ann blant de unge. De synes det er tøft å møte en ekte misjonær. Som påtroppende MBU-leder synes jeg dette er bra, sier Audun.

Grønn profil
Sommerfesten fortsetter sin grønne profil med rettferdig kaffe, kildesortering og mange andre tiltak. Her prøver komiteen å stadig forbedre seg, kan Audun fortelle.
- Vi skal snart gi festen videre til Centralkirken i Bergen og vi vil gjerne gi den videre like bra som den var da vi tok over den. Sommerfesten har jo vante og fungerende rammer, men også rom til videreutvikling. Vi håper den grønne profilen fortsetter og at den sprer seg, sier Audun.

Gode forberedelser
Ifølge Audun er den en fin gjeng som har vært samlet i flere dager allerede.
- Forberedelsene har vært preget av en god tone og vi gleder oss til festen. Det er også godt å merke hvor glade og forventningsfulle deltakerne har vært ved ankomst i dag. Jeg tror det blir fest på Drottningborg nok en gang, sier Audun med et stort smil.

Og i morgen er det misjonsmarked!Noen bilder fra første dag:Så er festen endelig i gang!


Audun Westad og Øystein Pedersen tester hoppetårnet etter å ha satt det opp.Så er festen endelig i gang!
I år er misjonssekretær Tove Odland hovedtaler. Her blir hun introdusert av møteleder Vidar S. Bjerkseth.Så er festen endelig i gang!


Det er ikke mange ledige stoler når leirene er med på begynnelsen av kveldsmøtene.Så er festen endelig i gang!Lovsangsteamet og bandet gir et stort løft for fellessangen på Sommerfesten.NYESTE ARTIKLER
Nyttårshilsen 2019
2018-12-31
Hovedstyre- og landslekleder Audun Westad har en nyttårshilsen til alle metodister i Norge. Les mer
Et barn er født
2018-12-23
Juleandakt 2018 av prest Jorunn Wendel. Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Postadresse: Postboks 2744 St. Hanshaugen, 0131 OSLO

Kontoradresse: Akersbakken 37, 0172 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone