En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Jubel over fulltegnet Vinterleir

Jubel over fulltegnet Vinterleir

09.12.2011
I Metodistkirkens barne- og ungdomsforbund (MBU) er det stor glede for at årets Vinterleir er fulltegnet til siste sengeplass.
Jubel over fulltegnet Vinterleir
I romjulen vil 65 ungdommer og 14 ledere samle seg til Vinterleir på Gautefall i Telemark. Så mange er det lenge siden den tradisjonsrike nyttårsleiren har samlet.

En tillitserklæring
- Det er artig å se at vi fortsatt klarer å lage leirer som blir fullbooket, sier MBU-leder Audun Westad til metodistkirken.no.
- Jeg blir glad når ungdommer velger å bruke tiden sin på Vinterleir. Det er så mange ting som kjemper om deres oppmerksomhet. Deltakelsen er en tillitserklæring vi setter pris på å få.

Satser på leirer
Med 65 deltakere er oppgangen påtakelig fra tidligere år. For MBU er det en oppmuntring som gir ny inspirasjon til å fortsette satsningen på leirarbeidet. Siden det første styremøtet til dette Landsstyret har det vært en prioritet å få til lederteam og program for leirene så tidlig som mulig. Det skal gi forutsigbarhet og gjøre det lettere å gi god informasjon.

Facebook og konfirmanter
MBU satser på å være tilstede i sosiale media som Facebook og Twitter. Her sprer mange av ungdommene selv informasjonen videre. Det er også en sterkere satsning på å nå konfirmantene og få dem med på leir. På årets konfirmantweekend var mange av lederne også klare for Vinterleiren. Andreas Øksnes som ledet weekenden snakket varmt om Vinterleiren. Det har MBU merket i antallet konfirmanter som er med i år.

Maia Blomhoff Holm er leirsjef for årets Vinterleir. Rune Joar Larsen er leirprest.


Vi ønsker alle ungdommene en topp leir i romjulen!
NYESTE ARTIKLER
Mens vi nærmer oss den ekstraordinære generalkonferansen i februar 2019, sier biskop Christian Alsted at veien frem som en samlet kirke er å forbli i dialog med hverandre. Les mer
Her er programmet. Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Postadresse: Postboks 2744 St. Hanshaugen, 0131 OSLO

Kontoradresse: Akersbakken 37, 0172 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone