En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>DER utfordrer ungdommene!

DER utfordrer ungdommene!

03.05.2012
Kan du gjennom ulike media fortelle om Metodistkirken til andre ungdommer? Dette er utfordringen fra Diakoni- og evangeliseringsrådet (DER) i en ny konkurranse med 9000 kroner i premiepotten.
DER utfordrer ungdommene!
DER har utlyst en konkurranse for ungdom og Vigdis-Merete Rønning ser med spenning og forventning frem til resultatene kommer inn.
- Ofte er det vi voksne som forteller om kirken vår til ungdom, det vil vi forandre på, sier Vigdis-Merete.

Ungdom formidler til ungdom
- Vi vil få ungdommer til å fortelle andre ungdommer om kirken vår. Vi vil engasjere ungdommene. Med en åpen konkurranse håper vi også at noen som ikke kjenner kirken vår så godt fra før av, vil la seg utfordre og bli bedre kjent med metodistene.

Talentfull ungdom
- Vi har mange dyktige ungdommer og vi ønsker at de skal bruke talentene sine slik at andre ungdommer forstår hva de sier om kirken. Vi vil gjerne bruke ungdommene mer. Derfor er det også den yngste i DER, Helene Benedikte Granum, som har laget plakaten.

Bruke egne medier
- Ideen til konkurransen er ikke av ny dato. Vi snakket om den som en skrivekonkurranse for noen år siden, men la den på is i påvente av trosopplæringsplanen. I dag er jeg glad for at vi ventet. Det er ikke alle som liker å skrive, og det er ikke alle som liker å lese. Vi vil at ungdommene skal bruke sitt eget uttrykk for å nå frem til andre på sin alder, avslutter Vigdis Merete.Her er invitasjonen til konkurransen:Er du mellom 13 og 30 år, kreativ og har lyst til å være med i en konkurranse, da er sjansen din her. Ideen er at en, på en eller annen måte, skal lage ett eller annet opplegg som på en informativ og god måte presenterer Metodistkirken i Norge for en på sin egen alder. Konkurransen er delt inn i tre grupper etter alder, slik at det er hele tre hovedpremier a kr 1 500.


Bli med og vinn flotte premier!
Konkurransen er åpen for alle. Vet du ikke allerede hva Metodistkirken i Norge er, eller hva vi tror, har du muligheten for å lære deg det nå. Lag en filmsnutt, hjemmeside, brosjyre, artikkel, tegn, skriv en historie eller en sang,  eller hva du er best til, og send oss resultatet. Målgruppen for det du lager er folk på din egen alder.

3 hovedpremier, tre andrepremier og tre førstepremier
Konkurransen er delt inn i grupper etter alder. Hver gruppe vil bli premiert. Slik er inndelingen:

* 13 - 16 år

* 17 - 21 år

* 22 - 30 år

Hver av gruppene premieres med en hovedgevinst på kroner 1 500,- andrepremien er på kroner 1 000,- i hver gruppe og tredjepremien på kroner 500,-, i tillegg vil alle deltagerne få en liten oppmerksomhet som takk for deltagelsen.

Husk tillatelse !
Metodistkirkens Diakoni- og evangeliseringsråd gjør oppmerksom på at alle bidrag som sendes inn fritt kan brukes av Metodistkirken i reklame for denne, på nett, som trykksak og lignende. Det er derfor viktig at deltagerne, dersom man bruker bilder, har tillatelse til å bruke disse, og /eller har tillatelse til å bruke bilder av personer. Dersom en tar bilder av barn, må en ha foreldrenes tillatelse til å bruke bildene.

En må gjerne gå sammen flere å lage noe, men da må dere også dele den eventuelle pengepremien.

Frist for innlevering: 1. november

Bidraget sendes enten med e-post eller i vanlig post til:

Metodistkirkens Diakoni- og evangeliseringsråd
Postboks 2744, St. Hanshaugen
0131 Oslo

der@metodistkirken.no

Husk å svar på følgende når du sender inn produktet ditt:

Navn
Adresse
Postadresse
Fødselsår

Skriv også at du godkjenner at Metodistkirken fritt kan bruke det du sender inn og om du har fått tillatelse til å bruke eventuelle bilder du måtte sende med.

Og da er det bare å sette i gang!

Vi gleder oss til mange spennende bidrag!

Er det noe du er usikker på i forhold til konkurransen: ta kontakt med oss.

Her kan du laste ned en brosjyre om konkurransen.


NYESTE ARTIKLER

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Postadresse: Postboks 2744 St. Hanshaugen, 0131 OSLO

Kontoradresse: Akersbakken 37, 0172 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone