En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Stiftelsen Betanien Oslo får ny daglig leder

Stiftelsen Betanien Oslo får ny daglig leder

23.04.2018
Stiftelsen Betanien Oslo får ny daglig leder

Vi har mottatt følgende melding fra Stiftelsen betanien Oslo:

Susanne Kralik ble tilsatt som ny daglig leder i Stiftelsen Betanien Oslo i styremøtet 11. april. Kralik har vært ansatt i Betanien Oslo siden 2006, først som avdelingsleder og seinere som assisterende daglig leder. Hun har lang erfaring fra arbeidet som i dag er hovedsatsingen til stiftelsen. Bakgrunnen for tilsetting av ny daglig leder er at Lars Erik Nordby har ønsket å fratre for å gå inn i en AFP ordning etter 20 års lederskap i stiftelsen fra 1.august i år. Formelt overtar Kralik lederansvaret fra 7. juni.

NYESTE ARTIKLER
Lignende artikler
Det blir en spennende temasamling onsdag 14. november i Centralkirken i Oslo. Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no