En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Festgudstjeneste: Kirkenes Verdensråd 70 år!

Festgudstjeneste: Kirkenes Verdensråd 70 år!

23.08.2018
Festgudstjeneste: Kirkenes Verdensråd 70 år!

Søndag 26. august kl. 11.00 er alle hjertelig velkommen til festgudstjeneste i Metodistkirken på Grünerløkka. Kirkenes Verdensråd fyller 70 år og dette markeres med en økumenisk gudstjeneste der flere kirkesamfunn bidrar.

Generalsekretær i Kirkenes Verdensråd Olav Fykse Tveit, biskop i Den norske kirke i Oslo Kari Veiteberg og tilsynsprest i Metodistkirken Knut Refsdal medvirker i gudstjenesten sammen med sokneprest Arne Jor i Paulus og Sofienberg menighet, prest Terje Nilsen fra Metodistkirken Grünerløkka, med flere.

Festgudstjeneste: Kirkenes Verdensråd 70 år!Generalsekretær i Kirkenes Verdensråd, Olav Fykse Tveit medvirker i festgudstjenesten. (Foto: Albin Hillert/WCC)

Etter gudstjenesten blir det felles vandring til Paulus kirke med innlagt stopp i Birkelunden for å se på fotoutstillingen til Kirkens Nødhjelp Ser alt du er.

Kl. 13.00 serveres kirkesuppe under jubileumsmarkeringen i Paulus kirke. Tema: «Hva har Kirkenes Verdensråd betydd og hva kan Kirkenes Verdensråd bety framover.» Innlegg v/ Knud Jørgensen, Egede Institutt, Lisa Sivertsen, Kirkens Nødhjelp, Erhard Hermansen, Norges Kristne Råd og Olav Fykse Tveit, Kirkenes Verdensråd. Hilsener v/ Kari Veiteberg, Den norske kirke, og Audun Westad, Metodistkirken.

Festgudstjeneste: Kirkenes Verdensråd 70 år!Audun Westad

Bli med å feire 70-års jubileet!

NYESTE ARTIKLER
Lignende artikler
Nyttårshilsen 2019
2018-12-31
Hovedstyre- og landslekleder Audun Westad har en nyttårshilsen til alle metodister i Norge. Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no