En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Nå kan du melde deg på Sommerfesten!

Nå kan du melde deg på Sommerfesten!

25.03.2019
Nå kan du melde deg på Sommerfesten!

Bli med på årets Sommerfest i Stavern. Les alt om stevnet her. Og du kan melde deg på her.

Det er ei begeistret Hilde Marie Movafagh som forteller at en nå kan melde seg på til årets høydepunkt.

Hvordan ligger det an med interesse og påmeldinger?

- Vi har en del påmeldinger allerede, og det før vi har gått ut med at påmeldingen er åpen. Det kan jeg ikke huske at har skjedd før. Det er tydelig at mange ønsker å være med på Sommerfesten i år, sier hun.

Er det noen nyheter som du vil fremheve i år?

- Av nyheter i år har vi teltleiren for unge voksne og familieteltleiren, som er de aller rimeligste løsningene for disse gruppene. Deltakerne vil også se kveldmøtene i en ny drakt. Utover det har vi jobbet mye med å gjøre bedre det vi allerede har - gode og utfordrende seminarer, det blir stemningsfull konsert med bandet Hildring fredag kveld, tid og rom for fellesskap langt utover lørdagskvelden.

Barna og ungdommen har sine tilbud klare?

- For barn og ungdom er det leirene som gjelder. Vi har i alt fem leire for ulike aldersgrupper og med ulikt program. Forberedelsene med MBU er godt i rute, og lederteamene er i full gang. I år blir det sirkusskole for junior, tweens og tenleir, så her skal mange få prøve noe nytt.

Er det noe du vil fremheve spesielt?

- På evalueringsskjemaene fra i fjor blir det helt tydelig at fellesskapet på Sommerfesten er den viktigste grunnen til at folk kommer. Det har vi tatt på alvor og legger til rette for et enda bedre fellesskap og enda tydeligere fokus på det. Særlig i år hvor det er mye uro i kirken i etterkant av generalkonferansen er det viktig å være sammen på tvers av menigheter, generasjoner og ståsted i debattsakene, og å la fellesskapet mellom oss være sterkt og inkluderende, avslutter Hilde Marie.

Husk at de beste rommene blir gjerne bestilt først, så skynd deg og bestill din plass på årets Sommerfest!

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no