En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Påmeldingene raser inn til Sommerfesten

Påmeldingene raser inn til Sommerfesten

27.03.2019
Aldri før har så mange meldt seg på så tidlig.
Påmeldingene raser inn til SommerfestenStartskuddet har gått for påmeldingen til Sommerfesten 2019. Her er det misjonsløpet i 2018 som starter.

Påmeldingen til Sommerfesten 2019 ble annonsert åpnet på mandag. Etter det har det rast inn med påmeldinger, som om folk bare har ventet på muligheten.

Til Brobyggeren sier Hilde Marie Øgreid Movafagh:

- Dette går helt strålende!! På bare et par dager nå har vi kommet opp i 50 påmeldte!! Så rask påmelding har jeg aldri sett før.

- Det må jo være et godt tegn og en oppmuntring for alle som arbeider for Sommerfesten?

- Ja, kjære vene, jeg får lyst til å blåse opp ballonger her. Dette lover godt for en god Sommerfest, så det er bare å hive seg på.

- Nå må en passe på om en skal ha et av de mest populære rommene?

- Vanligvis er det de fine familierommene og rommene med bad som går først, men nå er det faktisk teltplassen som er det området med flest påmeldte. Det er god plass enda, men lurt å ikke vente altfor lenge om man vil ha de fineste rommene.

Hilde Marie forteller at det er påmeldte på alle de fire leirene, så også der vokser deltakerantallet jevnt.

- Har du en oppfordring til oss?

- Bli med på festen, meld deg på!! ?

Så da er det bare å melde seg på! Dette kan bli en Sommerfest som vi alle drømmer og håper på!

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no