En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Teltleir for unge voksne

Teltleir for unge voksne

01.04.2019
Jon og Helene Granum-Aanestad er klare for teltleir på Sommerfesten.
Teltleir for unge voksneJon Arild og Helene Benedikte Granum-Aanestad er klare for teltleir for unge voksne på Sommerfesten 2019!

Er du for gammel for leir, men ikke helt klar for Sommerfesten for de voksne enda? Eller er du ung voksen, og vil gjerne oppleve Sommerfesten sammen med jevnaldrende? Kanske er du student og har behov for en billig Sommerfest. Vi har løsningen for deg.

I år prøver vi noe helt nytt. Noen lavvoer vil være satt opp på et eget område. Der kan unge voksne leie soveplass for en rimelig penge. På området vil det være et partytelt, en grill og noen bord og stoler, og dere har tilgang på kjøleskap og slikt. Dermed kan dere samarbeide om å ordne deres egen mat til den prisen dere selv ønsker.

Helene Benedikte og Jon Arild Granum-Aanestad er vertskap for leiren. Deres jobb er å ta initiativ til et godt miljø blant dere som er der (og andre unge voksne som har lyst til å stikke innom), og til å ta initiativ til samarbeid om mat.

Fordi denne gruppen ofte har en sommerjobb å passe starter denne leiren på fredagen, men du kan selvsagt komme fra torsdagen om du vil. Denne leiren koster kr 340,- pr dag med overnatting, og er definitivt den rimeligste måten å oppleve Sommerfesten på.

Velkommen!

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no