En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Konsert fredag kveld på Sommerfesten 2019

06.05.2019
Konsert fredag kveld på Sommerfesten 2019

Fredag kveld kl 21.30 inviterer vi til konsert i Stavernhallen. Et par dyktige sangere og musikere blant Sommerfestens deltakere vil bidra. Hvem disse er vil du få vite senere. Ikke minst vil bandet Hildring avslutte kvelden med konseptet «Nordnorske stemninger».

Hilding har spilt sammen i flere år i både inn og utland. Samtlige viser og salmer har rot i den nordnorske musikktradisjonen. Hildrings musikk er svært stemningsfull og har mange spennende arrangementer. Bandet frontes av Helene Liepelt Nystedt på sang og fiolin. Under konserten ruller det vakre bilder fra nord tatt av Hanne Monsen på storskjermen. Dette blir en sinnsro du virkelig ikke vil gå glipp av en fredagskveld mot slutten av juli!

Helene Liepelt Nystedt - Sang/Fiolin
Brynjar Liepelt Nystedt - Bass
Håkon Øgreid - Gitarer
Kåre Øgreid - Keyboard
Kjetil Rones – Trommer

For Sommerfestdeltakere er konserten inkludert, det gjelder også dersom du har dagspass for fredagen. For konsertdeltakere for øvrig vil konserten koste kr 100,- Alle er hjertelig velkommen!

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no