En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Jubel over skoleprosjekt i Zimbabwe

Jubel over skoleprosjekt i Zimbabwe

29.05.2019
Skoleprosjekt finansiert av menigheten vår i Sandnes og bistandsmidler vekker oppsikt internasjonalt.
Jubel over skoleprosjekt i ZimbabweElevene ved Skolen i Ngundu viser frem tradisjonelle danser de har lært på skolen. Foto av Kudzai Chingwe, UMNS.

Med en skole som nesten falt sammen, var stengning en fryktet realitet. Men gjennom vårt misjonsprosjekt Partnership in Development og Chabadza (vår samarbeidspartner i Zimbabwe), fikk landsbyen muligheten til å bidra til en helt ny skole. Skolen i Ngundu førte til fornyelse for et helt samfunn.

Det er menigheten vår i Sandnes som har samlet inn egenandelen til prosjektet som er støttet av DIGNI/NORAD. Landsbyen har bidratt med lokale materialer og masse dugnadsinnsats for å ferdigstille skolen. Nå viser de den stolt frem for metodistverden gjennom en artikkel i UM NEWS. Les hele den spennende artikkelen her.

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no