En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Kirke uten vegger

Kirke uten vegger

22.08.2019
Årets stevnesang slo godt an på Sommerfesten. Nå kan du synge den i menigheten og.
Kirke uten veggerJon Løvland var hovedtaler på årets Sommerfest. Han skrev også stevnesangen "Kirke uten vegger".

Det var Jon Løvland som skrev årets stevnesang "Kirke uten vegger". Det var også tema for Sommerfesten. Nå har Jon Løvland gitt oss tillatelse til å dele sangen her, så alle kan bruke den i menigheten. Her er det en lydfil (mp3), et dokument med noter og word-fil med teksten. Enklere kan en vel ikke få servert denne flotte sangen.

En stor takk til Jon Løvland!

Lydfil

Noter og tekst