En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Møt tilsynsprestene på Facebook

Møt tilsynsprestene på Facebook

Fredag 3. april blir det direkte videotreff med mulighet til å stille spørsmål.
Møt tilsynsprestene på FacebookTilsynsprestene Ingull Grefslie og Knut Refsdal inviterer til treff på Facebook på fredag.

Fredag 3. april kl 14.00 arrangerer tilsynsprestene «Videotreff på Facebook».

På videotreffet vil Ingull Grefslie og Knut Refsdal reflektere rundt det som skjer i kirken i denne spesielle tiden, informere om retningslinjene vi forholder oss til og det tilbudet kirken har i påsken.

De vil også være tilgjengelige for å besvare spørsmål. Spørsmål kan rettes i kommentarfeltet her eller direkte under sendingen.

Videotreffet vil du finne på Metodistkirken i Norges Facebookside.

NYESTE ARTIKLER
Hva skjer på nett
2020-03-22
Det skjer mye på nettet som du kan følge i disse isolasjonstider. Oppdateres. Les mer
Bli fadder!
2019-09-26

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no