En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Sjelesorg i koronatider

Sjelesorg i koronatider

04.04.2020
Sjelesorg i koronatider

Hør en interessant samtale mellom tilsynsprest Knut Refsdal og ledende sykehusprest ved Modum Bad Jon-Erik Bråthen med tema "Sjelesorg i koronatider".

Samtalen er en del av en podcastserie som Knut Refsdal lager me tittelen "Kirke på nye måter".

Refsdal skriver: "I denne episoden samtaler jeg med Jon-Erik Bråthen, ledende sykehusprest ved Modum Bad, om sjelesorg i koronatider. Hva rører seg blant folk i disse dager? Hva slags rolle kan kirken og sjelesorgen ha? Hvordan er sjelesorg annerledes i koronatider enn i normale tider?"

Du kan høre podcasten her (du trenger ikke noen spesielle program eller apper).

NYESTE ARTIKLER
Hva skjer på nett
2020-03-22
Det skjer mye på nettet som du kan følge i disse isolasjonstider. Oppdateres. Les mer
Bli fadder!
2019-09-26
Lignende artikler

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no