En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Mulig årskonferanse i november

Mulig årskonferanse i november

Mulig årskonferanse i novemberFra forhandlingene i Årskonferansen 2019.

I hovedstyrets møte mandag 25. mai ble en ny dato og sted for den utsatte årskonferansen diskutert. Det vil bli en kort «forretningskonferanse», det vil si kun forhandlinger over en helg. Datoene for den utsatte konferansen er 20. til 22. november 2020.

Til Brobyggeren sier hovedstyrets leder Audun Westad at han håper situasjonen er så avklart med tanke på Covid-19, at vi kan gjennomføre konferansen på en trygg og sikker måte.

- Vi må jo ta inn over oss at svært mange av de som deltar på årskonferansen er i risikogruppen. Vi vil derfor følge myndighetenes råd og pålegg nøye. Min prioritet er sikkerhet, for både deltakere og familiene de skal hjem til etterpå.

Westad kan videre fortelle at det arbeides med to ulike løp, ett som innebærer at vi møtes fysisk, og ett der vi møtes digitalt. Vi kan også havne i en situasjon der det beste er en kombinasjon, forteller Audun.

Stedet for arrangementet blir på Østlandet rundt Oslo, uten at det er gjort konkrete avtaler med et konferansehotell enda.

Brobyggeren vil komme tilbake med flere opplysninger så snart de er klare for offentligheten.

NYESTE ARTIKLER
Hva skjer på nett
2020-03-22
Det skjer mye på nettet som du kan følge i disse isolasjonstider. Oppdateres. Les mer
Bli fadder!
2019-09-26

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no