En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>MNA inviterer til treningsprogram for nye trosfellesskap.

MNA inviterer til treningsprogram for nye trosfellesskap.

Skrevet av: Lisa Kristin Hanielsen
03.07.2020
Går du med en menighetsplanter i magen? Eller kanskje du har lyst til å starte et husfellesskap? MNA koordinerer et ni måneders treningsprogram for deg som vil lære mer.
MNA inviterer til treningsprogram for nye trosfellesskap.

M4 Ready er et felleskirkelig treningsprogram for deg som ønsker å lære mer om å starte smågrupper, husfellesskap og andre trosfellesskap. Metodistkirkens kontakt med opplegget er gjennom MNA. M4 Ready er et samlingsbasert opplegg, med regionale samlinger som går over ni måneder. I denne omgangen er oppstarten i månedsskiftet august/september, og påmeldingsfrist 1.august. Vil du vite mer? Se vedlagte informasjon i PDF-format, og/eller ta kontakt med Jon Løvland.