En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Sommerfestsamlinger

Sommerfestsamlinger

23.07.2020
Sommerfestsamlinger

Årets Sommerfest ble avlyst som så mye annet denne sommeren. Men Sommerfestkomiteen og mange ledere, musikere, teknikere og andre aktører som skulle vært i sving denne uka har ikke ligget på latsiden.

Torsdag, fredag og lørdag kan du se en film som er laget med mange ulike Sommerfest-innslag. De ulike leirene har flere innslag, flere har sendt hilsener som er med, musikerne har spilt inn noen av sangene som skulle vært på Sommerfesten, det er intervjuer - kort sagt en drøy halvtime som kan gi deg et snev av Sommerfestfølelse og få deg til å glede deg til neste år.

Noen foreslo at vi kunne lage kveldsmøter. Det valgte vi å ikke gjøre, rett og slett fordi Sommerfesten vi har planlagt tror vi er så god at vi sparer alt det til neste år. Dessuten er det mer enn nok av møter og gudstjenester på nettet for tiden.

Filmene slippes kl 12 hver dag, men blir liggende så du kan se dem akkurat når det passer.Vi håper du vil smile og få skikkelig lyst til å dra til Stavern på Sommerfest om et år.

Hilde Marie Øgreid Movafagh

NYESTE ARTIKLER
Hva skjer på nett
2020-03-22
Det skjer mye på nettet som du kan følge i disse isolasjonstider. Oppdateres. Les mer
Bli fadder!
2019-09-26
Lignende artikler

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no