En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Pinsestevne i Oslo, 2. pinsedag

Pinsestevne i Oslo, 2. pinsedag

Skrevet av: Vigdis-Merete Rønning
27.02.2014
Sang ved lovsangsteamet "Connected". Tale ved pastor Tom. G. Johnsen.

Anne-Linda Bratsberg Thorsen er ansatt som diakon i Centralkirken i Bergen. I tillegg til å være diakon, er Anne-Linda trommeslager i lovsangsteamet "Connected". Andre pinsedag, 9.juni,  spiller og synger de på pinsestevnet i IMCO, Metodistkirken på Grünerløkka, Oslo, klokken 1700. Lovsang fra klokken fire.

Det er fjerde år på rad DER, i samarbeid med en lokal menighet,  inviterer til pinsestevne. Pinsestevnet kom til som et ønske om å ha noe spesielt å invitere våre nye landsmenn til. Hovedspråket blir engelsk, men mye vil også bli tolket.

De to første pinsestevnene ble holdt i metodistkirken i Larvik, sist år var det på IMCO, noe det også er i år. Pastor i Larvik, Tom G. Johnsen taler. Det blir mye lovsang og etter møtet blir det fellesskap rundt matbordet.

Pinsestevne i Oslo, 2. pinsedag
 
Lovsangsteamet Connected
Connected er et frittstående lovsangsteam som ikke er tilknyttet noen bestemt menighet, men reiser rundt og spiller i forskjellige menigheter og kirkesamfunn både i Norge og i utlandet. Connecteds visjon er at mennesker skal få oppleve Guds nærvær gjennom lovsang og tilbedelse. Bandets sound har elementer blant annet fra  Hillsong, Jesus culture og tenoase, og de har et bredt spekter av sanger, både kjente og egenproduserte. På bildet fra venstre: Gudbjørn Bordøy (bass), Michael Skevik (gitar), Sara Låås Nordli (vokal), Anne-Linda Bratsberg Thorsen (trommer) og som gjestepianist denne gangen har de med seg Håkon Have Furnes. (Ikke på bildet).
 
 
NYESTE ARTIKLER
Godt Nytt År
2017-12-31
Nyttårshilsen fra hovedstyreleder Per-Endre Bjørnevik. Les mer
28. desember til 1. januar er det nyttårsleir for ungdom 15 år og over i Hemsedal. Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Postadresse: Postboks 2744 St. Hanshaugen, 0131 OSLO

Kontoradresse: Akersbakken 37, 0172 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone