En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Kvinneforbundets sakspapirer er klare

Kvinneforbundets sakspapirer er klare

Skrevet av: Karl Anders Ellingsen
03.04.2014
Lørdag er 26. april er det Landsmøte for kvinneforbundet i Trondheim. Nå er papirene klare.
Kvinneforbundets sakspapirer er klareBilde fra sist Landsmøtet var samlet, Drammen 2011.

Landsstyret i kvinneforbundet ønsker alle hjertelig velkommen til Landsmøte på Nova Hotell, Trondheim lørdag 26.4.2014.
Hver menighet har rett til å sende to delegater. Alle utsendte menighetsdelegater og personlige medlemmer av Kvinneforbundet har stemmerett.

Landsmøtet blir arrangert i forbindelse med Landssamling for kvinner 25.-27.4.2014 samme sted. Vi ønsker velkommen til dager med sosialt og åndelig fellesskap.

Invitasjon til disse samlingene og dokumenter til Landsmøtet sendes menighetenes kontaktkvinner, menighetens pastor.
Invitasjoner til samlingene og innkalling til Landsmøtet vil bli sendt på mail til personlige medlemmer som har oppgitt at de ønsker å motta informasjon på mail. Sakspapirer er tilgjengelig på Metodistkirkens internettsider ww.metodistkirken.no under Forsiden/Om metodistkirken/Styrer / Råd/Kvinner. Du kan også laste det ned her.