En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Pinsestevne i Oslo, 2.pinsedag

Pinsestevne i Oslo, 2.pinsedag

Skrevet av: Vigdis-Merete Rønning
06.05.2014
Lovsangskonsert fra kl 1600. Pinsemøte kl 1700. Sted: Metodistkirken på Grünerløkka
Pinsestevne i Oslo, 2.pinsedag Lovsangsteamet Connected starter starter årets pinsestevne med en times lovsang, andre pinsedag kl 1600 ppå IMCO, i Metodistkirken på Grünerløkka, Oslo. Bildet: fra venstre Michael Skevik ( gitar). Gudbjørn Bordøy ( Bass), Anne-Linda Bratsberg Thorsen ( trommer) og Sara Låås Nordli ( vokal).

 

For fjerde året på rad inviterer Metodistkirkens Diakoni- og Evangeliseringsråd (DER) til pinsestevne i samarbeid med en lokal menighet. De to første årene var pinsestevnet i Larvik, og i år, som i fjor, er det IMCO som inviterer sammen med DER.

Pinsestevnet er i utgangspunktet et resultat en henvendelse fra en av våre innvandrere. På hans spørsmål: Hva kan vi som kirke gjøre for våre nye landsmenn, ble seminarene «Når menigheten blir flerkulturell, velsignelser og utfordringer,» samt pinsestevnet en realitet.

De to første årene varte pinsestevnet to dager. I fjor prøvde man med en dag, andre pinsedag, noe en fortsetter med i år. Ved å legge møtene til andre pinsedag, håper en å samle folk som også har vært bortreist i pinsen.

Lovsangskonsert med Connected

Pinsestevnet starter med en lovsangskonsert kl 1600. Her kan du være med i lovsangen, eller bare lytte. Connected er et frittstående lovsangsteam som ikke er tilknyttet noen bestemt menighet. De reiser rundt og spiller og synger både i Norge og i utlandet. Anne-Linda Bratsberg Thorsen, som er ansatt som diakon i Centralkirken i Bergen, er trommeslager i teamet.

Engelsk og norsk

Siden IMCO er en engelsktalende menighet og pinsestevnet håper å samle folk fra flere land, vil hovedspråket være engelsk. Talen og eventuelt andre ting vil bli tolket.

Pastor Tom G. Johnsen taler. Pastorene  Godluck Menard Chongolo og Ki Sung Kim deltar sammen med flere. Foruten lovsangsteamet Connected vil IMCO singers delta.

Etter møtet blir det mat og fellesskap.

La oss fylle kirken på Grünerløkka til siste rad. Velkommen skal du være

NYESTE ARTIKLER
Hva skjer på nett
2020-03-22
Det skjer mye på nettet som du kan følge i disse isolasjonstider. Oppdateres. Les mer
Bli fadder!
2019-09-26

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Post- og besøksadresse: St. Olavsgate 28, 0166 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone