En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Opplegg til barne- og ungdomsarbeid

Opplegg til barne- og ungdomsarbeid

Skrevet av: Vigdis-Merete Rønning
15.08.2014
Tom for ideer? Ikke penger til å kjøpe søndagsskoleopplegg? Fortvil ikke. På nettsiden www.metodistkirken.no/tro finner du undervisningsopplegg til alle aldersgrupper.
Opplegg til barne- og ungdomsarbeidVisste du at det i bibelen er henvist til sauer eller noe som har med sauer å gjøre, over 600 ganger! Foto: morgueFile.com

Tro som bærer sine nettsider ( du finner klikkbart bilde nederst på første side) finner du opplegg til barne-og ungdomsarbeidet, linker, forslag til leker og sanger. Her kan du skrive ut opplegg, plukke, mikse og lime og kanskje bli inspirert til å jobbe med barn og ungdom. Leter du etter et opplegg til feks en spesiell bibeltekst, kan du skrive et ord inn i søkerfeltet på siden, og kanskje finner du nettopp det du leter etter.

Visste du forresten at ordet sauer, eller ord i tilknytning til sau, er nevnt over 600 ganger i bibelen?

Og, er gjeter og hyrde det samme, slik at det bare er innbilling når en tenker at gjeteren, det er en som går bak sauene, samler dem og passer på at de går dit de skal, mens hyrden, han/hun går foran sauene og leder dem dit de skal.

Vet du forresten hvem som sa til hvem "Han er en ild reddet ut av brannen?" Hvis ikke, søk på John Wesley på Tro som bærer sine sider, så får du svaret.

NYESTE ARTIKLER
Hva skjer på nett
2020-03-22
Det skjer mye på nettet som du kan følge i disse isolasjonstider. Oppdateres. Les mer
Bli fadder!
2019-09-26

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Post- og besøksadresse: St. Olavsgate 28, 0166 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone