Mennesker med
åpne hjerter — åpne sinn — åpne dører

Forsiden>MNA inviterer til treningsprogram for nye trosfellesskap.
MNA inviterer til treningsprogram for nye trosfellesskap.

Går du med en menighetsplanter i magen? Eller kanskje du har lyst til å starte et husfellesskap? MNA koordinerer et ni måneders treningsprogram for deg som vil lære mer.

M4 Ready er et felleskirkelig treningsprogram for deg som ønsker å lære mer om å starte smågrupper, husfellesskap og andre trosfellesskap. Metodistkirkens kontakt med opplegget er gjennom MNA. M4 Ready er et samlingsbasert opplegg, med regionale samlinger som går over ni måneder. I denne omgangen er oppstarten i månedsskiftet august/september, og påmeldingsfrist 1.august. Vil du vite mer? Se vedlagte informasjon i PDF-format, og/eller ta kontakt med Jon Løvland.