VI BRYR OSS 
- FORDI KRISTI KJÆRLIGHET UTFORDRER OSS TIL TJENESTE

Velkommen til Strikkekaféen

Strikkekaféen er en åpen og uformell samling som møtes hver annen torsdag til fellesskap, hyggelig samtale, håndarbeid og kaffe til medbrakt matpakke.
Velkommen til Strikkekaféen

Samlingen startet i 2011, og samler 20-30 kvinner hver annen torsdag. Vi har spurt initiativtakerne, Grethe Pedersen og Evelyn Odèn Hansen, om bakgrunnen for Strikkekafeen.

"Det var flere som ønsket et sosialt samvær også de torsdagene det ikke var Formiddagstreff. Vi vurderte først å gjøre noe i privathjem, men fant raskt ut at det ville begrense muligheten for deltakelse. Derfor ble vi enige om en samling i kirken som var åpen for alle som hadde lyst til å komme. Håpet var at også noen som ikke gikk i kirken vår ellers, også kunne få lyst til å komme. Og det har skjedd," forteller de.

Etter hvert har damene begynt å lage ting for misjonen. Så nå strikkes det luer, sokker, babytrøyer og skjerf som sendes til India og Ukraina. 

"Vi samler inn garnrester som vi bruker til dette. Noen lager tingene hjemme, og noen har til og med tatt med garn for å strikke ting til misjonen mens de er på ferie", forteller Grethe og Evelyn begeistret.

Det er tydelig at de to initiativtakerne synes det er moro at det er blitt så mange som kommer på Strikkekafeen. Også fra Skien kommer det damer. "Men vi har plass til flere", understreker de, og legger til: "Ta med matpakke. Vi koker kaffe".

Siste nytt fra Metodistkirken
Angrepet i Oslo
25.06.2022
Metodistkirkens ledelse har sendt ut følgende kommentar om hendelsene i Oslo i natt: Les mer

Metodistkirken i Norge

Porsgrunn menighet

Prest og ansvarlig redaktør for nettsiden:

Silje Marie Halvorsen

silje.marie.halvorsen@metodistkirken.no

Tlf 466 27 075

Kontakt

porsgrunn@metodistkirken.no

Tlf 412 44 006

Postadresse: Boks 107, 3901 Porsgrunn

Besøksadresse: Jernbanegata 1, Porsgrunn

Org. nr. 996 890 732

Bankkonto 3000 34 44283

Vipps 118446

Husk å merke hva beløpet gjelder

Se under "Gi en gave" for mer informasjon

Powered by Cornerstone