En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Norsk metodist utnevnt til prestisjefylt oppgave

Norsk metodist utnevnt til prestisjefylt oppgave

Skrevet av: Karl Anders Ellingsen
17.08.2016
En norsk metodist skal nå sitte i redaksjonsrådet til Metodistkirkens tyngste akademiske bokserie.
Norsk metodist utnevnt til prestisjefylt oppgaveRedaksjonsrådet for New Room Books er en prestisjefylt posisjon for akademikere i Metodistkirken.

De som er ansvarlige for bokutgivelser i "the General Board of Higher Education and Ministry (GBHEM) of The United Methodist Church" har utpekt et nytt redaksjonsråd for deres bokserie New Room Books. Denne serien utgir akademiske bøker ut fra metodistisk teologi for den verdensvide Metodistkirken.

Redaksjonsrådet blir omtalt som en samling av noen av de beste akademiske kreftene som kirken har. Det er derfor en ære når Metodistkirken i Norge får utnevnt en av sine egne til dette rådet.

Hilde Marie Movafagh er ordinert prest i Metodistkirken og ansatt som doktorgradsstipendiat ved Menighetsfakultetet (MF) i Oslo. Til Brobyggeren sier Hilde Marie at det er et privilegium å få sitte ved samme bord som Norsk metodist utnevnt til prestisjefylt oppgaveHilde Marie Øgreid Movafaghakademikere jeg har lest bøkene til og har dyp respekt for. Jeg gleder meg til å begynne arbeidet med det som vil bli lærebøkene til de som skal studere metodistisk teologi i tiden som kommer. I dag er nesten all litteratur vi benytter her i Norge på engelsk. I mitt arbeid i rådet, vil jeg ha et spesielt fokus på å tilstrebe at utgivelsene ikke har et for snevert kulturelt ståsted. Bøkene må kunne leses av alle, ikke bare amerikanske metodister, avslutter Hilde Marie.

Vi gratulerer Hilde Marie med vervet!

 

Kilde

 

NYESTE ARTIKLER
Hva skjer på nett
2020-03-22
Det skjer mye på nettet som du kan følge i disse isolasjonstider. Oppdateres. Les mer
Bli fadder!
2019-09-26
Lignende artikler
Blir det Sommerfestens mest spennende seminar? Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Post- og besøksadresse: St. Olavsgate 28, 0166 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone