En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Kirkesølv til menighetene

Kirkesølv til menighetene

14.02.2019
Metodisme-Historisk Selskap ønsker å få lagret kirkesølv ut i bruk i menighetene.
Kirkesølv til menighetene

Har menigheten din bruk for kirkesølv? Da kan kanskje Metodisme-Historisk Selskap hjelpe dere. De gjennomfører i disse dager en stor opprydding og spissing av arkivene. De har i dag ingen mulighet til å stille ut gjenstander, og har derfor en rekke gjenstander pakket ned i esker. Blant gjenstandene er en del nattverdsbeger i glass.

Thor-Bernhard Tobiassen sier til Brobyggeren at de ønsker at gjenstandene skal være i bruk, slik de var ment å være. De sender derfor nå ut en forespørsel om det er noen menigheter som har bruk for gjenstandene som er listet under.

Om din menighet har bruk for noe av dette, ta kontakt med Metodisme-Historisk Selskap ved Thor-Bernhard Tobiassen.

Kirkesølv til menigheteneNattverdsett

Kirkesølv til menigheteneDåpsmugge

Kirkesølv til menigheteneNattverdskalk

Kirkesølv til menigheteneFor nattverdsoblater

Kirkesølv til menigheteneNattverdskalk

Kirkesølv til menigheteneNattverdsbeger i glass

NYESTE ARTIKLER

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no