En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Bli med på gudstjeneste med nattverd!

Bli med på gudstjeneste med nattverd!

06.06.2020
Bli med på gudstjeneste med nattverd!Nattverd. Illustrasjonsbilde.

I morgen søndag 7. juni kl. 11.00 er det direktesendt gudstjeneste fra menigheten vår i Hammerfest. Da er det også nattverd som du kan være med på. Finn frem en brødbit og druejuice så du kan følge med prest Per Bradley og hans ledelse igjennom gudstjenesten og nattverden.

Det er lenge siden sist vi hadde en slik direktesendt nattverd, så dette er noe vi ser frem til. Nattverden er noe vi til vanlig gjør i felleskapet i menigheten, men nå i koronatiden danner vi et fellesskap som strekker seg gjennom alle menighetene over hele landet. Så selv om vi er i hvert vårt hjem, så er vi en del av et stort fellesskap som er samlet i takknemlighet for Jesu offer for oss.

Medvirkende på gudstjenesten er:

Per Bradley (møteleder/taler)
Musikk/sang: Kristin Nymo, Torbjørn Engan, Hanna Kristin Hansen
Tekstleser: Anne Berg
Nattverdsmedhjelper: Hedvig Næssvik
Teknikk: Ayenew Haile og Arne Helge Hansen

Prekentekst: Matt 28:16-20

Velkommen til kirken, velkommen til "Møtested for metodister på nett"!

NYESTE ARTIKLER
Hva skjer på nett
2020-03-22
Det skjer mye på nettet som du kan følge i disse isolasjonstider. Oppdateres. Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no