En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Klart for påmelding til Årskonferansen

Klart for påmelding til Årskonferansen

Skrevet av: Karl Anders Ellingsen
25.03.2014
Meld deg på til Årskonferansen i Drammen nå.
Klart for påmelding til ÅrskonferansenHer er påmeldingen for Årskonferansen 2014.

Da er det åpnet for påmelding til Årskonferansen 2014 i Drammen. Menigheten åpner sine dører for delegater og gjester fra hele landet i dagene 29. mai til 1. juni. Vi oppfordrer alle til å være så tidlig ute som mulig.

Påmelding

I samsvar med Metodistkirkens målsetning om å være en grønn kirke, vil sakspapirene kun sendes elektronisk en måned før konferansestart. De legges også ut på kirkens hjemmeside samtidig. De som ønsker papirutgave må selv sørge for utskrift.

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no