Mennesker med
åpne hjerter — åpne sinn — åpne dører

Fre
22. Juni
Lør
23. Juni
Søn
24. Juni
Man
25. Juni
Tir
26. Juni
Ons
27. Juni
Tor
28. Juni

Gi med Vipps ;-)

Nå har betalingsmetoden "VIPPS" også kommet til Metodistkirken i Molde. Alt du trenger er en smarttelefon og laste ned Vipps på mobilen. Du trenger ikke være kunde av DnB. Har du ikke kontanter kan du likevel gi en gave. Det samme gjelder om du ikke får kommet deg til kirken. Nå kan du gi det du ønsker, bare du har en mobil for hånden! Dette er et tilbud som kommer i tillegg til muligheten for fast givertjeneste, som fortsatt er ryggraden i vår givertjeneste.
Les mer

Sommeravslutning på Åkerlehaugen søndag 10. juni kl. 12

Vi satser på at værmeldingen holder det de lover og gir oss en flott helg for sommeravslutning inne på Åkerlehaugen. Kl. 11.30 møtes vi ved kirken og kjører inn til det fredfulle retreatstedet i Solemdalen. Ta med mat og drikke. Det er er flott kapell tilgjengelig og naturen er godt egnet både for hvile og turer.
Les mer

Kveldssamling i kirken søndag 6. mai kl. 18 med mye sang. Andakt ved Kjetil Sigerseth

Vi satser på å synge mye sammen og dele fellesskapet om Gud Ord. Kjetil Sigerseth holder andakt.
Les mer

DUGNAD I KIRKA lørdag 5. mai kl. 10-15

Vi samler venner i alle aldre til en vårdugnad. Det vil være oppgaver for alle, men her er ikke bare oppgavene viktige. Det er viktig å møtes å kunne gjøre noe praktisk og sosialt sammen! Vi vil gjerne ha en oversikt over hvem som kommer. Det er både male- og ryddeoppgaver. Takrenner skal renses og veranda-gulvet ved presteboligen skal fikses.Vi håper blant annet på å gi gangen med trappen ned en ansiktsløftning. Send en SMS, eller ring 41 28 04 10 om du kan komme.
Les mer

Åpningsgudstjeneste søndag 26. august kl. 11.00

Vi ønsker velkommen til start på høstsemesteret søndag 26. august kl. 11. I tiden med pause fra de faste gudstjenestene anbefaler vi møter lokalt og Metodistkirkens Sommerfest 24-27. juli i Grimstad. Pastor Sigurd Heiervang nås på mobil 404 04 457 hele sommeren.
Les mer

Nasjonalfest 17. mai kl 17.

Som tidligere år åpner vi dørene til kirken og kirkekjelleren etter borgetoget. Medlemmer og andre tar med til mat på bordet. Så koker vi kaffe og har annen drikke til maten. Dette er en flott anledning til å invitere med venner til et hyggelig samvær etter en travel dag. Alle er hjertelig velkommen!
Les mer
MOTTA INFO

Vi sender nyhetsbrev på epost, og SMS hvis det er endringer i programmet.


Nytt fra Molde og Metodistkirken
Gi med Vipps ;-)
08.06.2016
Nå har betalingsmetoden "VIPPS" også kommet til Metodistkirken i Molde. Alt du trenger er en smarttelefon og laste ned Vipps på mobilen. Du trenger ikke være kunde av... Les mer
Vi satser på at værmeldingen holder det de lover og gir oss en flott helg for sommeravslutning inne på Åkerlehaugen. Kl. 11.30 møtes vi ved kirken og kjører inn til det... Les mer
Vi satser på å synge mye sammen og dele fellesskapet om Gud Ord. Kjetil Sigerseth holder andakt. Les mer
Fremtidsdagen
22.06.2018
Her er programmet for fredagen på årskonferansen. Les mer
Her kan du følge torsdagens forhandlinger. Les mer
Tilsynsprestenes tale til årskonferansen 2018 Les mer
Se dagens program her. Les mer
Powered by Cornerstone