Mennesker med
åpne hjerter — åpne sinn — åpne dører

Gudstjeneste med tilbud til barna.

Barna er viktige for oss i menigheten. Vi ønsker å fortelle dem om Jesus, og vi ønsker de skal glede seg til gudstjenester.

Første del av gudstjenesten er for hele familien. Vi har en egen forkynnelse som skal gi barna noe - og de voksne sier den betyr mye for dem også!

 

 

Konfirmanter med utenlandstur

Konfirmantene i metodistkirken i Molde får fordelene av å være en del av en større kirke. Konfirmantene kan få nye venner på den nasjonale konfirmantleiren for metodistkirken, og de kan oppleve London som var utgangspunktet for metodistkirken.

Vi har hatt samarbeid med flere menigheter i Molde og omegn. For eksempel har noen konfirmanter valgt å følge statskirken sin konfirmantundervisning, og så ta noen tilleggstimer for å kunne konfirmere seg i metodistkirken.

Selve konfirmantgudstjenesten er høytidlig, men samtidig har Molde Soul Children brukt å gi oss en dose med ungdomsenergi.

Molde Soul Children

Hvem er Molde Soul Children?

Et fyrverkeri av et kor for "tweens" fra 6. klasse og oppover! Synger og danser til soul, RnB, hip-hop, gospel. Hører til i Metodistkirken i Molde - men medlemmer helt fra Fræna og Eide. Åpent for alle som fryder seg i sangen og dansen!

Hva vil Molde Soul Children?

Utad: Formidle intens livsglede til publikum gjennom sang og dans.
Innad: Hvert kormedlem skal oppleve å bli sett, vite at hun/han er viktige i koret og få utfordringer til å utvikle seg. Molde Soul Children skal være trygt og spennende - både musikalsk, sosialt og åndelig.

Hva gjør Molde Soul Children?

Arrangerer egne konserter - f.eks. Bjørnsonhuset, Rådhuset, gamle Kulturhuset. Opptrer på andres arrangementer - f.eks. Molde Byfest, Frelsesarmeens julegryte, Jazzfestivalen. Turnerer andre steder - Oslo, Fredrikstad, Bergen. Deltar årlig på Soul Children-festival i Oslo som blir omtalt i riksaviser og -tv. Har et spesielt hjerte for barn og unge i Litauen. Vi har besøkt dem før og håper å gjøre det igjen.

Molde Pre Soul Children

Hvem er Molde Pre Soul Children?

Molde Pre Soul Children er aspirantkoret til Molde Soul Children. Koret er for barn i alderen 2. klasse - 5.klasse. Vi hører til i Metodistkirken i Molde. Koret er åpent for alle som er glade i å synge om Jesus! 

Hva vil Molde Pre Soul Children?

Utad: Formidle livsglede til publikum gjennom sang og dans. Fortelle at Gud er vår far og Jesus er vår storebror.
Innad: Hvert kormedlem skal oppleve å bli sett, vite at hun/han er viktige i koret og få utfordringer til å utvikle seg. Molde Pre Soul Children skal være trygt og spennende - både musikalsk, sosialt og åndelig.
 

Hva gjør Molde Pre Soul Children?

Vi øver annenhver uke. Vi synger hovedsaklig norske sanger. Vi opptrer på arrangementer i Molde og omegn. Vi synger like gjerne på kjøpesenter som i kirke. 

 

Les mer om Molde Soul Children
Les mer om Molde Soul Children     
Powered by Cornerstone