Mennesker med
åpne hjerter — åpne sinn — åpne dører

Søn
24. Juni
Man
25. Juni
Tir
26. Juni
Ons
27. Juni
Tor
28. Juni
Fre
29. Juni
Lør
30. Juni
24 Jun
Søndag, Juni 24, 2018 11:00
Preken v/Ann-Kristin Lundmark
1 Jul
Søndag, Juli 1, 2018 11:00
Det er ingen gudstjeneste i Metodistkirken denne søndagen, men vi oppfordrer alle til å feire gudstjeneste i Sarpsborg kirke.
8 Jul
Søndag, Juli 8, 2018 11:00
Det er ingen gudstjeneste i Metodistkirken denne søndagen, men vi oppfordrer alle til å feire gudstjeneste i Sarpsborg kirke.
15 Jul
Søndag, Juli 15, 2018 11:00
Vi oppfordrer alle til å delta på gudstjenesten i Petrikirken.
22 Jul
Søndag, Juli 22, 2018 11:00
Ann-Kristin Lundmark, taler og leder. Organist Paal Schøyen sørger for musikken.
29 Jul
Søndag, Juli 29, 2018 00:00
Vi kommer tilbake til klokkeslettet senere.
5 Aug
Søndag, August 5, 2018 11:00
Vi oppfordrer alle til å delta i gudstjenesten i Metodistkirken i Fredrikstad.
12 Aug
Søndag, August 12, 2018 11:00
Vi oppfordrer alle til å delta i gudstjenesten i Petrikirken.
30 Aug
Torsdag, August 30, 2018 11:00
Sosialt treff folk i alle aldre og for deg som er ledig på formiddagen. Her er det opplesning, god bevertning, sang, musikk og andakt. Dette er det flere og flere som søker seg til. Kom og opplev et berikende fellesskap! Leder i dag er Eli A. Høiby og Hilde Augensen holder andakt.
6 Sep
Torsdag, September 6, 2018 11:00
Sosialt treff folk i alle aldre og for deg som er ledig på formiddagen. Her er det opplesning, god bevertning, sang, musikk og andakt. Dette er det flere og flere som søker seg til. Kom og opplev et berikende fellesskap! Leder i dag er Hilde Augensen og Ann-Kristin Lundmark holder andakt. Paal Schøyen sørger for musikken. Det skal også være utlodning.
13 Sep
Torsdag, September 13, 2018 11:00
Sosialt treff folk i alle aldre og for deg som er ledig på formiddagen. Her er det opplesning, god bevertning, sang, musikk og andakt. Dette er det flere og flere som søker seg til. Kom og opplev et berikende fellesskap! Leder i dag er Ann-Kristin Lundmark og Hilde Augensen holder andakt. Paal Schøyen sørger for musikken.
20 Sep
Torsdag, September 20, 2018 11:00
Sosialt treff folk i alle aldre og for deg som er ledig på formiddagen. Her er det opplesning, god bevertning, sang, musikk og andakt. Dette er det flere og flere som søker seg til. Kom og opplev et berikende fellesskap! Leder i dag er Paal Schøyen som også sørger for musikken. Eldar O. Karlsen holder andakt.
27 Sep
Torsdag, September 27, 2018 11:00
Sosialt treff folk i alle aldre og for deg som er ledig på formiddagen. Her er det opplesning, god bevertning, sang, musikk og andakt. Dette er det flere og flere som søker seg til. Kom og opplev et berikende fellesskap! Leder i dag er Edel Jørgensen og Hilde Augensen holder andakt. Paal Schøyen sørger for musikken. Det skal også være ulodning.
4 Okt
Torsdag, Oktober 4, 2018 11:00
Sosialt treff folk i alle aldre og for deg som er ledig på formiddagen. Her er det opplesning, god bevertning, sang, musikk og andakt. Dette er det flere og flere som søker seg til. Kom og opplev et berikende fellesskap! Leder for Torsdagstreffet i dag er Eli A. Høiby og det er Gunnar S. Lie som holder andakt. Paal Schøyen sørger for musikken.
11 Okt
Torsdag, Oktober 11, 2018 11:00
Sosialt treff folk i alle aldre og for deg som er ledig på formiddagen. Her er det opplesning, god bevertning, sang, musikk og andakt. Dette er det flere og flere som søker seg til. Kom og opplev et berikende fellesskap! Leder i dag er Torhild M. Swahn og det er Ann-Kristin Lundmark som holder andakt. Paal Schøyen sørger for musikken. Det skal også være utlodning.
18 Okt
Torsdag, Oktober 18, 2018 11:00
Sosialt treff folk i alle aldre og for deg som er ledig på formiddagen. Her er det opplesning, god bevertning, sang, musikk og andakt. Dette er det flere og flere som søker seg til. Kom og opplev et berikende fellesskap!
25 Okt
Torsdag, Oktober 25, 2018 11:00
Sosialt treff folk i alle aldre og for deg som er ledig på formiddagen. Her er det opplesning, god bevertning, sang, musikk og andakt. Dette er det flere og flere som søker seg til. Kom og opplev et berikende fellesskap! Leder for Torsdagstreffet i dag er Edel Jørgensen og det er Hilde Augensen som skal holde andakt. Paal Schøyen sørger for musikken.
1 Nov
Torsdag, November 1, 2018 11:00
Sosialt treff folk i alle aldre og for deg som er ledig på formiddagen. Her er det opplesning, god bevertning, sang, musikk og andakt. Dette er det flere og flere som søker seg til. Kom og opplev et berikende fellesskap! Leder for Torsdagstreffet i dag er Nutte Grandahl og det er Eldar O. Karlsen som skal holde andakt. Paal Schøyen sørger for musikken.
8 Nov
Torsdag, November 8, 2018 11:00
Sosialt treff folk i alle aldre og for deg som er ledig på formiddagen. Her er det opplesning, god bevertning, sang, musikk og andakt. Dette er det flere og flere som søker seg til. Kom og opplev et berikende fellesskap! Leder for Torsdagstreffet i dag er Torhild M. Swahn og det er Hilde Augensen som holder dagens andakt. Paal Schøyen sørger for musikken. Det skal også være utlodning.
15 Nov
Torsdag, November 15, 2018 11:00
Sosialt treff folk i alle aldre og for deg som er ledig på formiddagen. Her er det opplesning, god bevertning, sang, musikk og andakt. Dette er det flere og flere som søker seg til. Kom og opplev et berikende fellesskap! Leder for Torsdagstreffet i dag er Edel Jørgensen og det er Bjørn R. Tøgersen som skal holde andakt. Paal Schøyen sørger for musikken.
22 Nov
Torsdag, November 22, 2018 11:00
Sosialt treff folk i alle aldre og for deg som er ledig på formiddagen. Her er det opplesning, god bevertning, sang, musikk og andakt. Dette er det flere og flere som søker seg til. Kom og opplev et berikende fellesskap! Dette Torsdagstreffet markerer starten på årets julemesse og det er mye fint og få kjøpt. (Se eget oppslag om dette). Leder i dag er Ann-Kristin Lundmark og det er Hilde Augensen som holder andakt. Paal Schøyen sørger for musikken.
29 Nov
Torsdag, November 29, 2018 11:00
Sosialt treff folk i alle aldre og for deg som er ledig på formiddagen. Her er det opplesning, god bevertning, sang, musikk og andakt. Dette er det flere og flere som søker seg til. Kom og opplev et berikende fellesskap! Leder for Torsdagstreffet i dag er Paal Schøyen som også sørger for musikken. Thor-Martin Lundmark holder dagens andakt.
6 Des
Torsdag, Desember 6, 2018 11:00
Sosialt treff folk i alle aldre og for deg som er ledig på formiddagen. Her er det opplesning, god bevertning, sang, musikk og andakt. Dette er det flere og flere som søker seg til. Kom og opplev et berikende fellesskap! Dette er siste Torsdagstreff før jul. Leder for Torsdagstreffet i dag er Ann-Kristin Lundmark og Augensen holder dagens andakt. Paal Schøyen sørger for musikken. Det skal også være utlodning.
Powered by Cornerstone