Vi ønsker å være en inkluderende, åpen, livsnær og Jesusbegeistret menighet

Forsiden>Påsken

Påsken

2021-03-31
Selv om vi ikke kan feire gudstjeneste i kirken i påsken, så er ikke påsken avlyst! Påskebudskapet formidles bare på andre måter. Vi gleder oss over at vi har muligheten til å lage digitale påskesendinger, og er takknemlig for alle som bidrar til at vi får til. Det vil ikke være direktesendinger, men opptak som blir lagt ut på You Tube til bestemte tider. Link vil bli lagt ut på menighetens hjemmeside og facebookside. Sendingene kan sees når som helt i inntil en uke.

Det er likevel en mulighet til å komme til kirken i påsken. På langfredag vil det være åpen kirke.

Her er programmet for påsken:

(klokkeslett er for når det blir lagt ut)

Skjærtorsdag kl.10.00: Sang og musikk ved Christina S. Hanssen og Harald Sævik. Refleksjon ved Hilde Tveter.

Langfredag kl.10.00: Sang og musikk ved Christina S. Hanssen og Harald Sævik. Refleksjon ved Torgeir Tveter.

Langfredag kl.13.00: Åpen kirke i kirken. Musikk ved Eirik Andreas Paulsen. Bønn, mulighet for nattverd og samtale med prestene.

1.påskedag kl.10.00: Sang og musikk ved Christina S. Hanssen og Harald Sævik. Refleksjon ved Torgeir Tveter. Dikt ved Hilde Tveter.

Velsignet påske ønskes dere alle!

Ta vare på hverandre, og husk spesielt på dem som er mye alene i påsken.