Mennesker med

Søn
23. januar

Koret Lys

Barne- og ungdomskoret LYS øver i kirkesalen i Metodistkirken I Sarpsborg, annenhver mandag i ujevne uker fra kl 17.45 til kl. 18.30.

Koret består av medlemmer i alderen 6 til 23 år. En engasjert og sangglad gjeng som sprer mye glede i menigheten.

I tillegg til faste øvelser gjør koret alltid noe hyggelig sosialt enten ved å dra på badeland, klatrepark e.l.

Korets mål:

Gud lar sitt lys skinne på oss og gjennom oss, slik av vi som er i koret og alle som hører oss, kan kjenne Guds store kjærlighet og nåde.

Leder/dirigent og kontaktperson: Randi Bjerk tlf.: 909 10 077

Pianist: Svein Ragnar Nilsen

Metodistkirken er en lang historie med aktiv søndagsskole og vi hadde også en buss som hentet barn hver søndag.

Desverre har vi ikke klart å opprettholde denne aktiviteten, både fordi barna som kommer til kirken deltar under gudstjenesten og fordi vi ikke har tilstrekkelig med ledere til å ivareta denne aktiviteten.

Vi håper at dette igjen vil bli en populær aktivitet i vår menighet og har du tanker om dette og kanskje ønsker å bidra kan du ta kontakt med Barne- og ungdomsrådets kontaktperson Else-Grethe Mathisen tlf.: 416 10 281