Misjonsarbeid

MISJONSMÅNEDEN 2024 04.-25.februar

Februar er misjonsmåneden  i Øståsen kirke. Vi har 3 gudstjenester med fokus på misjon.

Søndag 4.februar er det vår prest, Steinar Hjerpseth som taler.

Søndag 11.februar får vi besøk av Metodistkirkens Misjonsselskaps nye bistandskonsulent Bjørn Sivert Broback.

Søndag 25.februar får vi besøk av prest og leder av Metodistkirkens Misjonsråd, Marianne Munz.

Hver søndag blir det ofret til misjonens fadderprogram og misjonen generelt.

Vi har også strikkedugnad: Vi strikker babytrøyer, babyluer og babytepper. Trøyene bør være i bomull. Tepper og luer kan også være i tynn kløfri ull.

Det er også fint å kjøpe plagg.

Plaggene samles inn i løpet av misjonsmåneden, og sendes til Zimbabwe og Liberia med folk fra misjonskontoret når de reiser dit.

Velkommen!

Gaver kan gis på vipps og giro.

Vipps 20895 (Merk Misjon)

Giro 2801.44.38132 (Merk Misjon)

Du må merke betalingen med «misjon»

Misjonsarbeidet i kirken drives av Misjonskomiteen som hele året arbeider aktivt med informasjon og innsamling til ulike prosjekter.

Strikkedugnad.Blir du med på strikkedugnad? Vil du tipse andre om strikkedugnaden?
Nyfødte i våre Afrikanske samarbeidsland trenger babytrøyer, tepper og luer i bomull. Liker du å strikke så strikk. Oppskrift på trøye finner du på hjemmesiden vår www.metodistkirken.no/kolbotn
Trøyen kan brukes til barna er 3-4 år gamle.
Det går også an å kjøpe ferdig eller kjøpe garn til en som strikker. Plaggene samles inn i løpet av misjonsmåneden (februar) og distribueres videre av misjonskontoret. Du inner oppskriften på tavlen i garderoben kirken.

Informasjon fra misjonskomiteen

Stikket av Bjørg Larsen, Foto: Randi Kvaal.