1skjermbilde-2024-01-16-kl.-18.43.37

Retreat- Livstrinn over 3 dager

Retreat- Livstrinn over 3 dager

«Livsstegen» ble utviklet av presten Olle Carlsson. «Livsstegen» er et tolvtrinnsprogram for indre helse. Fundamentet i programmet er selvhjelpsgrupper. Livssteg-grupper fins over hele Sverige, og er nå introdusert i Norge. På norsk har det fått navnet Livstrinn, og første Livstrinn-gruppe starter opp i Stavangerområdet i slutten av januar.

En Livstrinn-gruppe har omkring ti deltagere og to ledere, som møtes 12 ganger i en tidsbegrenset periode. Med utgangspunkt i boken «Livsstegen – 12 steg till indre hälsa» av Olle Carlsson, går man gjennom ett trinn i hver samling. Man deler med hverandre det man har tatt til seg fra boken, og hvert kapittel har spørsmål som man reflekterer over. Den enkelte i gruppen bearbeider en spesiell utfordring i sitt eget liv, og deler en livsfortelling.

Det er ikke alle som har mulighet til å sette av en kveld 12 ganger i løpet av en kort periode. Derfor har det også blitt utviklet en retreat som går over 3 dager, hvor man går igjennom alle 12 trinn i løpet av disse dagene. Det er med jevne mellomrom slike retreater i Sverige, og nå ønsker vi å tilby dette også i Norge. Det blir i Metodistkirken i Sarpsborg helgen 1-3.mars. Da vil Olle Carlsson, også være med.
Det serveres lunsj, middag og kveldsmat. Frokost spises på hotell eller hjemme.  

Se under for bestilling av hotell. Dette tilbudet gjelder bare om det bestilles innen søndag 28.januar. De finnes andre alternative overnattingsmuligheter i området. Det er mulig å bo hjemme for de som bor i Østfold. 

Du kan melde deg på her: