img_20220503_130143-hjemmesiden

Sommerens innsamling går til fadderprogrammet

Tradisjonen tro har vi et stort sommerprosjekt i år også! Vi lodder ut tre flotte gevinster, og inntektene går til å støtte skolegang for barn i Liberia, Sierra Leone og Zimbabwe. Vinnerne trekkes på Misjonsfesten på Metodistkirkens sommerfest på Risøya i august.

Gjennom fadderprogrammet vårt sørger våre faddere for å hjelpe mer enn 600 barn i de tre landene med en plass på landsbyskolen sammen med sine jevnaldrende.Situasjonen for disse barna er svært alvorlig som vi leser i et utdrag fra en rapport fra Liberia:

«På landsbygda i Liberia er fattigdommen fortsatt veldig høy sammenlignet med de større byene. Her rammes ofte barna verst; lite, eller ingen mat, ikke tilgang på skole, lite klær, ingen medisiner eller medisinsk oppfølging, for å nevne noe. Mange av disse barna blir gående rundt i landsbyene, eller må være med foreldrene ut på åkeren, som igjen gjør at antallet elever i skolene på landsbygda er veldig lavt.»

Gjennom misjonens tjeneste når vi likevel noen av disse barna:

«Det har også skjedd mange gode ting over hele landet gjennom Metodistkirkens fadderprogram. Fadderprogrammet har klart å endre bildet litt ved å gjøre det lettere for noen foreldre,de mest utsatte i sine lokalsamfunn, ved å tilby skoleuniformer, skolesekker, tekstbøker, sko, gymtøy og økonomisk hjelp til over 400 elever i avsidesliggende landsbyer i fire fylker i Liberia. Mye av skolepengene som betales gjennom fadderprogrammet går til å betale noen av de frivillige lærerne. Dette har utgjort en stor forskjell, siden det er svært få lærere som får lønn fra staten. Foreldreforeningen rekrutterer frivillige til å hjelpe, men har slitt med å finne midler for å kunne gi dem lønn.»

Alle barn har rett til utdanning!

Det er 3 måter å bidra til dette på:

  • Ved å kjøpe lodd på årets lotteri. Hvert lodd koster kr 10.-
  • Ved å gi en gave til fadderprogrammene
  • Ved å bli fadder for kr 250 kr pr. måned

Hvem vinner i år?

Vi gjentar suksessen fra i fjor med å lodde ut en flott el-sparkesykkel i solid kvalitet og med god rekkevidde! I tillegg har vi fått to gaver: en Yale Doorman dørlås og et flott legosett som også loddes ut, så her kan vinnersjansene tredobles! Du kan ta lodd på disse gevinstene allerede nå!

For å ta lodd på el-sparkesykkel sender du kodeord Lodd på SMS til 2248, og for å ta lodd på dørlåsen eller legotoget sender du Lås eller Lego til samme nummer. Da kjøper du 20 lodd for 200 kroner, og vi registrerer navn og telefonnummer.

Du kan også kjøpe lodd for valgfritt beløp ved å bruke Vipps 2248, eller bank 3000 13 88084. Husk å merke med «Lodd» «Lås» eller «Lego», så registrerer vi deg i loddbøkene. Trekningen vil bli foretatt på Sommerfesten.

Tenker du at du verken trenger lås, Lego eller el-sparkesykkel, men har lyst til å være med å støtte fadderprogrammet så kan du selvfølgelig det! Send Gave på SMS 2248 for å gi 200 kroner. Her kan du også bruke Vipps 2248 eller gi gjennom bank. Merk med Fadderprogrammet.

Vi ønsker alle lykke til!

Ønsker du at vi skal ta kontakt med deg for å registrere deg som fadder, så sender du Fadder på SMS 2248. Denne tjenesten koster 1 krone. Du kan også registrere deg som fadder på hjemmesiden vår eller ringe oss på tlf 23 33 27 00.