En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Metodistkirkens Kvinner med fornyet og yngre styre

Metodistkirkens Kvinner med fornyet og yngre styre

Skrevet av: Karl Anders Ellingsen
22.04.2017
Med nytt navn på organisasjonen og flere nye unge medlemmer i det nye styret, endte landsmøtet med jubel.
Metodistkirkens Kvinner med fornyet og yngre styreNoen av de nye og gamle styremedlemmene. Helene Benedikte Granum kommer inn i styret og har signalisert at hun er villig til å ta lederansvaret. Jorunn Thurman ble gjenvalgt. Tove Synnøve Tveit takket av etter seks år som leder. Alida Markaskard ble gjenvalgt.

Metodistkirkens Kvinneforbund endret i dag navn til Metodistkirkens Kvinner. Det står i god stil med det internasjonale navnet United Methodist Women. Navnendringen er en del av en fornyelsesprosess som virkelig fikk luft under vingene på dette landsmøtet.

Også det nye styret fikk flere nye medlemmer og en lavere gjennomsnittsalder enn på lenge. Det lover godt for fremtiden til Metodistkirkens Kvinner.

Det nye styret består av Helene Benedikte Granum, Lisa Kristin Nielsen, Jorunn Thurman, Alida MarkaskardReidun Larsen og Camilla Gaarn Røed. Varamedlemmer ble Herdis Marie Ruud Hansen og Kari Skinningsrud.

Det ble bestemt at det nye styret skulle konstituere seg selv, siden det ikke var noen som hadde sagt ja til å ta på seg ledervervet på forhånd. Men etter valget ble det til landsmøtets glede annonsert at Helene Benedikte Granum hadde sagt ja til å ta på seg ledervervet.

Det kommer mer om landsmøtet i neste utgave av Brobyggeren.

 

Lignende artikler
Metodistkirkens Kvinner inviterer til samlingshelg i Metodistkirken i Moss 2. til 3. november. Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Post- og besøksadresse: St. Olavsgate 28, 0166 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone