En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Hovedkontoret i Coronatid

Hovedkontoret i Coronatid

14.08.2020
Hovedkontoret i Coronatid

Vi er i gang med et nytt kirkeår, en oppstart som ser ut til å bli like unik som resten av 2020. Til Brobyggeren forteller hovedkontorets leder Johanna Lundereng at de følger lokale og sentrale myndigheters pålegg og anbefalinger.

- Vi vil gjøre vår del for at vi skal komme igjennom denne pandemien så bra som mulig. Heldigvis møter vi stor forståelse for tiltakene vi må gjøre, sier Johanna.

Siden 12. mars har de ansatte på hovedkontoret arbeidet hjemmefra så mye som mulig. Alle har vært på kontoret til ulike tider, men det er etablert gode rutiner som gjør hjemmekontor mulig og effektivt.

Hovedkontoret har et mobilt sentralbord og alle som ringer kontoret skal få svar og få tak i den de prøver å nå. De ansatte er også tilgjengelig på mail.

Med de siste pålegg og anbefalinger fortsetter hjemmekontorordningen denne høsten, uten at det er satt noen sluttdato.

- Vi ønsker selvsagt at ting skal gå tilbake til normalt så snart som mulig, men vår første prioritet er folks helse og sikkerhet, avslutter Johanna Lundereng.

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no