En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>- Ja, det blir Sommerfest!

- Ja, det blir Sommerfest!

14.01.2021
- Ja, det blir Sommerfest!Full fart på aktivitetene på Sommerfesten i 2019.

Vi skriver 2021, det er januar, og vi har begynt på et vårsemester som vi håper vil gi bedre tider. Vi håper våren glir over i en god sommer der vi kan være mer sammen med hverandre enn vi har kunnet det siste året.

Sommerfesten 2021 er planlagt, og vi jobber stadig med tilrettelegging for at den skal bli en god og trygg opplevelse. Det kan virke litt fjernt å drømme om festivalsommer nå. Men vaksinasjon er igang og vil ha kommet langt innen sommeren. Den smittesituasjonen vi har nå jobber vi jo alle intenst med å få under kontroll så vi kan åpne litt opp igjen. Og vi trenger å være sammen - vi trenger hverandre, trenger å se ansikter, trenger lukten, lyden og nærværet av andre mennesker. Barn og unge trenger fellesskapene igjen - sommerleir er et slikt viktig fellesskap. Derfor gjør vi alt vi kan for at Sommerfesten skal organiseres slik at den faktisk kan finne sted.

Den blir noe nedskalert, noen ting er ikke som før, og vi skal sikre at alle smittevernsregler blir holdt og at du kan være trygg når du er der.

Så sett av datoen - uke 30 som i år er 28.juli til 1. august.

Oppdateringer om både program og smittevern vil du finne både på hjemmesiden og facebook.

Vinteren er kald og hard - men gled deg til varme og fellesskap!

Vi gleder oss til å se deg på Sommerfesten!

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no