En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Ikke selvsagt at kristendommen ble som den ble

Ikke selvsagt at kristendommen ble som den ble

21.09.2021
Det ble avholdt et meget spennende seminar om kristendommens første århundrer i dag tirsdag 21. november. Du kan se det her.
Ikke selvsagt at kristendommen ble som den ble

Se video her.

I dette webinaret stilles spørsmål som: Hvorfor ble kristendommens lære som den ble? Kunne den blitt annerledes? Hvis svaret er nei, betyr det at Gud ikke handler i kirken eller i historien? I dette webinaret har vi med oss førsteamanuensis John Kaufman fra MF vitenskapelig høyskole. Han tar utgangspunkt i disse spørsmålene og kommer inn på de klassiske dogmene, Bibelens plass i kirken og argumentasjonen om at «kirken alltid har ment». Kaufmans primære forskningsfelt er teologien i den tidlige kristendommen, med hovedvekt på det andre og tredje århundre.

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no