En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>På lag med ungdommen

På lag med ungdommen

Skrevet av: Karl Anders Ellingsen
14.10.2015
Er det viktig for deg at det er ungdommer i kirken? Er det viktig for deg at ungdommer tar ansvar i kirken? Det kan du nå bidra til!
På lag med ungdommenEr det noe bedre du kan gjøre som ungdom, enn å dra på leir? Nå kan du bli med som støttespiller for Metodistkirkens Barne- og Ungdomsforbund.

Vi har mottatt en viktig invitasjon som vi med glede bringer videre:

 

Heisann!

Vi i MBU synes det er VELDIG gøy å drive med leir og synes det er fantastisk at så mye barn og ungdom år etter år blir med og gjør leirene til høydepunkter. Leirvirksomhet er blant de viktigste tingene MBU driver med og vi ser også hva leirarbeidet betyr for mange av barna og ungdommene våre. Derfor ønsker vi i MBU å fortsette med leirer, Timoteus og de mange andre aktivitetene vi i dag gir våre barn og ungdommer. Og med dette følger det også noen økonomiske sider som er avgjørende for å i det hele tatt kunne drive et Barne - og Ungdomsarbeid. Dermed håper vi at så mange som mulig vil være med å bidra til at MBU kan fortsette med arbeidet vi i dag gjør.

I den forbindelse har vi da satt i gang en vervekonkurranse der du har muligheter for å vinne flotte premier, i tillegg til å løfte opp MBU sitt arbeid med barn og ungdom.


Konkurransen fungerer på følgende måte:
Den personen som skaffer flest nye givere til MBU-banken vinner en iPad mini! (Minimum 5 MBU-kort) Og den menigheten som får inn flest ny givere vinner en playstation 4 (minimum 10 MBU-kort).
I menigheten din finner du MBU-kort som man kan fylle ut for å bli giver til MBU-banken. Dette kortet tar du med til alle du kjenner og spør om de vil støtte MBU sitt arbeid med en fast sum i måneden. Denne gaven gir skattefradrag, noe mange voksne vet å sette pris på.

Alle kortene med informasjon om giverne du verver samler du i en konvolutt. Skriv navnet ditt og hvilken menighet du tilhører på konvolutten, og send den inn til adressen som står på kortene.
Konkurransen avsluttes og vinnerne annonseres på MBU-dagen 15. november.
Får vi inn 30 givere som gir 100kr hver måned får vi samlet inn 36 000 i året, som da er penger som går til leir, lederutvikling og annen moro

Finner du ikke MBU-kort i menigheten er det bare å spørre presten så får dere det tilsendt! Du kan også sende en mail dirkete til mbu@metodistkirken.no og be om å få tilstedt kortene.


Da ønskes dere en fortsatt god uke!

MBU

 

 

Lignende artikler
28. desember til 1. januar er det nyttårsleir for ungdom 15 år og over i Hemsedal. Les mer
MBU landsmøte
Lederskifte i MBU
2016-04-16
På landsmøtet i dag fikk barne- og ungdomsforbundet ny leder. Les mer
MBU landsmøte
MBU-banken i fin fremgang
2016-04-16
Etter at MBU-banken ble restartet for fire år siden, har givergleden økt kraftig. Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Post- og besøksadresse: St. Olavsgate 28, 0166 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone