En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Steg - en helg som vil inspirere til nytt liv i kirken

Steg - en helg som vil inspirere til nytt liv i kirken

10.09.2018
21.-23. september inviteres alle mellom 16 og 35 år som vil være med og fornye Metodistkirken.
Steg - en helg som vil inspirere til nytt liv i kirkenHelene Benedikte Granum-Aanestad og Stephanie Buadu anbefaler Steg på det varmeste!

- Jeg gleder meg til å høre de som skal inspirere oss og erfaringene og ideene til de som deltar. Det skal bli flott å bli kjent med flere unge metodister fra hele landet, sier Helene Granum Aannestad som skal være med på Steg.

Helene og Stephanie Buadu snakker varmt om helgen 21. til 23. september i Centralkirken i Oslo. De forteller at vi vil snakke sammen denne helgen om hvordan vi kan komme sammen som kristne, utenom gudstjenesten.

- Vi trenger å komme bort fra de tradisjonelle møteformene og åpne opp for nye ideer. Derfor har vi invitert folk som har mye praktisk erfaring med å starte nye trosfellesskap og plante menigheter. Husmenighetene som mye av dette bygger på, er jo en gammel og solid metodistisk tradisjon. Vi trenger å gjenoppdage den tilpasset vår egen tid, sier de to.

- I tillegg tror vi det er flott i seg selv at vi kommer sammen og deler tanker, erfaringer og tro sammen. Vi tror det er mange som ønsker å være med og selv skape den kirken en kan trives i, vokse i og som en med glede vil invitere venner og andre til.

De forteller at dette ikke blir en helg der en bare skal lytte.

- Dette blir en interaktiv helg. Det blir mye samtale og gruppearbeid. I tillegg til de som er invitert til å snakke, vil alle bli invitert til å bringe sine egne erfaringer og tanker.

 

De to understreker at dette blir en helg alle kan få med seg. Det blir rimelig mat, og selv om fristen for hotell har gått ut, så vil de gjerne hjelpe deg med overnatting. Om du trenger støtte til reise, så kan de to ha noen gode ideer for hvem du kan søke om hjelp fra.

Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på, Helene og/eller Stephanie. Sjekk også ut facebookarrangementet ”steg – en konferanse i metodistkirken for deg mellom 16 og 35 år.”
For å være med på konferansen gå inn på www.metodistkirken.no/steg og meld deg på!

 

NYESTE ARTIKLER
Hva skjer på nett
2020-03-22
Det skjer mye på nettet som du kan følge i disse isolasjonstider. Oppdateres. Les mer
Lignende artikler
Ledelse som fag
2018-04-19
Kirken tilbyr et nytt kurs i fagfeltet ledelse i samarbeid med MF. Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Post- og besøksadresse: St. Olavsgate 28, 0166 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone