En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Diakonalt entreprenørskap

Diakonalt entreprenørskap

02.11.2018
Velkommen til denne tverrkirkelige konferansen Torsdag 10. januar 2010 på Union scene i Drammen. Konferansen har som mål å inspirere til å utvikle tilbud som møter barn og unges behov.
Diakonalt entreprenørskap

 

Velkommen til denne tverrkirkelige konferansen Torsdag 10. januar 2010 på Union scene i Drammen. Konferansen har som mål å inspirere til å utvikle tilbud som møter barn og unges behov.

Informasjon om konferansen oppdateres HER.

 

Så langt er det klart at:

* JAN OTTO MYRSETH, ny biskop i Tunsberg, åpner konferansen.

Bidragsytere:

* LARS UELAND KOBRO er leder av SESAM- Senter for sosialt entreprenørskap og samskapende sosial innovasjon ved Universitetet i Sørøst-Norge, og har blant annet gitt ut boka «Samskaping i praksis».

* MIMMI EDIN har i flere år jobbet som prosjektleder for «Kyrkligt Entreprenørskap» i organisasjonen Hela Manniskan i Sverige. Edin har selv bakgrunn som entreprenør og har brukt sin erfaring til å inspirere og øke kunnskapen i lokale virksomheter, kirker og frivillige organisasjoner innenfor entreprenørskap.

* IVAR FLATEN er dialogprest i Fjell menighet i Drammen og har i mange år bygget broer mellom ulike kulturer i Drammen. Flaten har på bakgrunn av sin innsats vunnet Ikkevoldsprisen og Drammens kulturpris i 2017.

* HANS MORTEN HAUGEN er professor i internasjonal diakoni ved VID vitenskapelige høyskole. Haugen har skrevet over 100 artikler og bøker og mottok i 2016 VIDs pris for framragende forskningsinnsats. Høsten 2018 utga Haugen boka «Diakoni i velferdssamfunnet«.

 

Flere foredragsholdere blir presentert i tiden framover, og ikke minst gode eksempler på lokale diakonale menighetsprosjekter.

 

Sett av datoen og følg med for mer informasjon.

 

Lignende artikler
Ledelse som fag
2018-04-19
Kirken tilbyr et nytt kurs i fagfeltet ledelse i samarbeid med MF. Les mer
Det var umiddelbart svært gode reaksjoner og begeistring når et diakonalt læringsfellesskap i dag ble opprettet med menigheter og de tre Betanieninstitusjonene. Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Post- og besøksadresse: St. Olavsgate 28, 0166 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone